SPECIALIZED

Specialized kerékpár

A Specialized kerékpár az egyik legkedveltebb kerékpár márkák közé tartozik. A céget eredetileg 1974-ben, Kaliforniában alapította Mike Sinyard. Kezdetben nem volt egyebe, csak a lelkesedése és a bringázás iránti olthatatlan szerelme. Ezekből építette fel a legnépszerűbb márkák közé bekerült Specialized kerékpárokat.

A Specialized bringák saját gumidizájnnal rendelkeznek. Ehhez a névhez fűződik az első hegyikerékpár, a Stumpjumper kifejlesztése, de a vázak között található országúti és túra váz is. A cég élen jár a kerékpárok fejlesztésében, mindig előrukkolnak valami újjal, így a Specialized kerékpárok nyergének tervezésénél orvosi, anatómiai szempontokat vettek figyelembe. Speciálisan fűzött kerekek, könnyű sisakok, ergonomikus kényelmes ruházat mind ez a gondos odafigyelés és a magas szakértelem eredménye!

A Specialized palettáján megtalálható minden típusú kétkerekű: hegyi, városi, országúti kerékpár egyaránt. Az úttörő márka járgányaival tekerni egyet jelent a tökéletes bringás élménnyel. Ha valami kiemelkedőre vágyik, legyen Önnek is Specialized kerékpárja!

A Specialized kerékpár előnyei

A kerékpárok piacán manapság egyre több új gyártó és márka jelenik meg, hiszen a növekvő fogyasztói igényeket egyre többen szeretnék kiszolgálni. A kerékpárazás már nem csak sport vagy hobbi, de a mindennapok része is. A városi és egyéb speciális használatra tervezett kerékpárok használói többnyire egy már jól ismert és bevált gyártóhoz hűségesek, melynek termékeit ismerik és szeretik.

A Specialized márka már a hetvenes évek óta jelen van a kerékpárok piacán és hírneve azóta is töretlen. Megbízható, minőségi termékeinek és folyamatos innovációinak köszönhetően a vezető kerékpárgyártók közé küzdötte fel magát. A Specialized volt az a márka, mely a hegyikerékpárok népszerűsítésébe kezdett és ehhez a névhez fűződik a carbon technológia alkalmazása is. Az eredmény egy könnyű, jól irányítható és esztétikus kerékpár váz.

Amennyiben szeretne egy életre szóló kerékpárt vásárolni, válasszon a Specialized modelljei közül! Bátran vegye fel a kapcsolatot veszprémi kerékpár szaküzletünk megadott elérhetőségeinken!

Specialized kerékpár

Specialized: Minőségi kerékpáros ruházat

A kerékpározás napjainkban igen népszerű mozgásforma, legyen szó versenyszerű sportról, hobbiról vagy a hétköznapokban való városi közlekedésről, azonban ahhoz, hogy kényelmes és minden szempontból ideális körülményeket teremtsünk tekerés közben, kiemelkedően fontos a viselt öltözékünk. A kerékpáros ruházat igen széles lehetőségeket lefedő fogalom, melyet jelentősen meghatároz a sport intenzitása és körülményei.

A Specialized a piac egyik legmeghatározóbb kerékpáros öltözékeit kínáló márka, amely minőségi darabjaival széles körben népszerű és keresett ruházati lehetőség. A kerékpáros termékek minden ruhadarabra kiterjednek, valamint minden helyzetben egyaránt kényelmes és elegáns, napjaink design és divat elvárásainak is maximálisan megfelelő viseletet biztosítanak, akár a kerékpár színeihez illő kialakításban is.

Válasszon Ön is minőségi kerékpáros ruházatot és tekintse meg kerékpár webshopunk kínálatát, melyben a Specialized termékek is megtalálhatóak, valamint keressen minket bizalommal veszprémi szaküzletünkben, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy élmény dús és kényelmes lehessen a kerékpározás!

Specialized kiegészítők a biztonságos kerékpározásért

Kerékpáron közlekedni ugyanolyan felelősséggel jár, mint autóval közlekedni. Felelősséggel tartozunk a saját és mások biztonságáért, mégis a városi kerékpárosok között csak elvétve látni megfelelő felszereléssel közlekedő bicikliseket.

Nem csak egy hegyi út vagy egy meredek lejtő rejt magában veszélyeket, de az úttesten, kerékpárúton haladva is szerezhetünk akár életveszélyes sérüléseket is. Egy-egy szerencsétlenül alakuló esés során a fejsérülések akár végzetesek is lehetnek, míg egy megfelelő védelmet biztosító fejvédővel ezek elkerülhetőek lennének.

Gondoskodjon Ön is személyes biztonságáról biciklizés közben is, és rendelje meg a Specialized megbízható kerékpáros kiegészítőit!

Specialized fejvédők, de akár kesztyűk, cipők, sisakok és egyéb kellékek is megrendelhetőek online vagy személyesen is megvásárolhatóak a veszprémi kerékpár szaküzletünkben. Keressen minket bizalommal, és amennyiben kérdése lenne, tájékozódjon a részletekről elérhetőségeinken!

Specialized fejvédő

 

 

 

 

Rendezés: