SISAK ALIGN II MIPS 56-60 M/L FÉNYES HOMOK SPECIALIZED

Gyártó cikkszám: 60822-1023
Cikkszám: 1000004924
Elérhetőség: A termék jelenleg nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SPECIALIZED
Szín
Homok
Méret
56-60
25.900 Ft
SISAK ALIGN II MIPS 56-60 M/L FÉNYES HOMOK SPECIALIZED
25.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Fontos információ!

Letisztult esztétika, kényelmes viselet és pénztárcabarát ár ,ez az, Align II. Az Align II kiemelkedő jellemzője a Multi-Directional Impact Protection System (MIPS) beépítése, egy szabadalmaztatott technológia, amely esés során az agyra ható erők mérséklésére szolgál. Ezenkívül az Align II lett az egyetlen 50 dolláros sisak, amely a legmagasabb Öt csillagos minősítést kapta a Virginia Polytechnic Institute és State University független tesztelése során.
Amikor belehelyeztük a MIPS-t, és megszereztük ezt a Five Star Virginia Tech® Helmet Rating™ minősítést, figyeltünk arra is,hogy kényelmes maradjon a fejvédő. Az Align II tartalmazza a Headset SX tárcsás illesztési rendszert a könnyű beállításért, a negyedik dimenziós hűtőrendszerünkkel kitűnő szellőzést biztosítunk . Ha olyan funkciókban gazdag sisakot keres, amelynek kedvező az ára, az Align II-t az Ön számára készült.
Megfelel az Egyesült Államok CPSC biztonsági szabványának az 5 éves és idősebb személyek kerékpáros sisakjaira vonatkozóan.
Az Align II megszerezte a legmagasabb, 5 csillagos Virginia Tech® Helmet Rating™ minősítést a nemzetközileg elismert Virginia Polytechnic Institute és State University által.
A MIPS rendszer egy alacsony súrlódású réteg, amely 10-15 mm-es csúszómozgást tesz lehetővé minden irányban. A tanulmányok azt mutatják, hogy ez csökkenti a szögben becsapódások során az agyra ható forgási erők egy részét.
A könnyen állítható, egy méretű Headset SX fit rendszert úgy tervezték, hogy könnyen és pontosan illeszkedjen a fejméretek széles skálájához. Adtunk hozzá egy mikro-beállítható tárcsát a menet közbeni állíthatóság érdekében, hogy biztosítva legyen a könnyű, biztonságos és pontos illeszkedés.
A 4. dimenziós hűtőrendszer optimalizálja a szellőzést.
Az öntött héj növeli az erőt és csökkenti a súlyt.
Fényvisszaverő matricák a jobb láthatóság érdekében gyenge fényviszonyok között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!