KRP E VADO 5.0 IGH. FEKETE M SPECIALIZED

Gyártó cikkszám: 95322-3404
Cikkszám: 1000005455
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SPECIALIZED
Szín
Fekete
Méret
M
2.255.000 Ft
KRP E VADO 5.0 IGH. FEKETE M SPECIALIZED
2.255.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Fontos információ!

Méret M
Ime a Vado,a nagy teljesítményű kerékpár amely a sebesség, a megbízhatóság és a magabiztosság páratlan kombinációjával viszi oda, ahová tart. Akár csomagos túrázás a cél , akár felpattan és munkába ingázik a Vado teljes erejével és hatalmas hatótávolságával mihamarabb eljuttat „A” pontból „B” pontba.
A Specialized Vado mindent tartalmaz, ami az e-kerékpáros közlekedéshez szükséges. Kiegyensúlyozott vezetési módot és kiváló kényelmet kölcsönöz, valamint az akár 145 km/h motor hatótávolságát. Ez egy igazi piacvezető a maga típusában.
A Vado szíve a Turbo technológiája. A fejlett és integrált elektromos kerékpárrendszer az erő, a természetes érzés, a lopásgátló funkciók, az edzési tippek, a teljes értékű kerékpárkomputer páratlan kombinációját biztosítja.. Ráadásul az Over the Air frissítésekkel a Vado idővel javulni fog az automatizált funkciókkal, amelyek fejlesztésükkor letölthetők.
ERŐS Te vagy az, csak gyorsabb. A Turbo Full Power rendszer érzékeli a pedálokra kifejtett erőt, és akár négyszeresére is felerősíti az erőfeszítést, hogy olyan élményt nyújtson, hogy bármilyen dombra vagy bármilyen célpontra eljusson, nem kell izzadni. Szó szerint !
KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS Mind a testhelyzet, mind a kezelhetőség úgy van optimalizálva, hogy mindent biztosítson, amire a kerékpárosnak szüksége van:kényelmet, magabiztosságot és irányíthatóságot. Uralkodjon sebességén a hidraulikus tárcsafékekkel, és tartsa kézben az irányítást a nagyobb abroncsokkal, amelyek nagyobb tapadást biztosítanak a kanyarodáskor és megálláskor bármilyen terepen.
HOSSZÚ HASZNÁLAT Akár 150 km-t is megtehet egyetlen töltéssel.
Sima Maradjon kényelmesen a nyeregben a 80 mm-es rugó uttal rendelkező első villával, a nagyobb térfogatú gumikkal és a rugós felfüggesztésű nyeregcsővel, amely elsimítja az A-tól B-ig tartó egyenetlenségeket.
Biztonság A Vado lopásgátlóval rendelkezik. Megelőzheti a leendő kerékpártolvajokat azzal, hogy egy gombnyomással letiltja a motort, így senki sem tudja újra bekapcsolni a motort az Ön engedélye nélkül. További védelem érdekében zárja be az akkumulátort a kerékpárba, vagy vigye magával.. És ha valaki megpróbálja mozgatni a kerékpárját, megszólal a riasztó.
IDŐVEL JOBB Mivel technológiánk soha nem áll meg a fejlődésben, így az Ön utazási élménye sem. Az új funkciók, a bevezetése a firmware-frissítések vezeték nélkül történnek, és minden alkalommal magasabb szintre emelik utazási élményét, amikor frissítés áll rendelkezésre.
A Turbo Full Power 2,2-es motor és a 710 Wh-s akkumulátor páratlan vezetési élményt kínál, sima, zökkenőmentes,megdöbbentően halk támogatást biztosítva akár 45 km/h sebességig.
MasterMind és Mission Control – A MasterMind kijelző minden lényeges információt megmutat az utazással kapcsolatban, lehetővé teszi a támogatási szintek valós idejű hangolását, és lehetővé teszi a frissítések fogadádát, hogy kerékpárja folyamatosan fejlődjön. A MasterMind zökkenőmentesen integrálható a Mission Control alkalmazással a hatótávolság-optimalizáló eszközökhöz, a fejlett hangoláshoz, a menet közbeni diagnosztikához és még sok máshoz.
Az Enviolo AUTOMATiQ Internal Gear Hub (IGH) fokozatmentes váltótechnológiája automatikusan váltja a sebességet a kerékpáros pedáltempója alapján, figyelembe véve a környezet változásait. Az előnyben részesített pedáltempó vagy pedáltempó kiválasztásával lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy „beállítsák és elfelejtsék”, további biztonságot és kényelmet biztosítva a versenyzők számára.
Bizonyított sima hatékonyság – Egyedi tesztelési mechanizmust terveztünk, amely még a legkisebb gyakorisággal is elemzi az ütéseket a kényelem és a látás növelése érdekében. Ez a precizitás a felfüggesztett nyeregcsővel, a nagyobb térfogatú abroncsokkal és a 80 mm-es rugós villával párosítva az utakat a szeme láttára ellaposítja.
Turbo System Lock – A Mission Control alkalmazással letilthatja kerékpárja motorját, és aktiválhatja a mozgásérzékelő riasztását. A zárás után a motort csak a tulajdonos engedélyezheti újra.
Garmin Radar – A beépített Garmin Radar érzékelő jelzi, ha forgalom közeledik mögötted. A Garmin Radar technológiája akár 140 méter távolságból is képes észlelni az autókat. A MasterMind vizuális, hallható és tapintható figyelmeztetést ad a versenyzőknek a közeledő jármű relatív távolságáról és sebességéről.
Teljesen integrált eltávolítható és zárható alsócső akkumulátor - Könnyen tölthető, könnyen rögzíthető.
DRYTECH sárvédőkkel, LED-es első és hátsó lámpákkal, valamint 27 kg-os kapacitású hátsó HD Rack-vel felszerelt. A hátsó csomagtartó kompatibilis a gyermekkerékpár-ülésekkel, és a kerékpár egy tengelyes utánfutó húzására is alkalmas.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!