Radar és hátsó lámpa BRYTON GARDIA R300L

Cikkszám: bf-BRGARDR300
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bryton
54.990 Ft
Radar és hátsó lámpa BRYTON GARDIA R300L
54.990 Ft

Leírás és Paraméterek

BRGARDR300

Méretek: 97 x 20.9 x 40 mm
Tömege: 68 g
Vízállóság: IPX7
Radar látószöge: 220°
Érzékelés távolsága: max 150 m
Állapotjelző led: ANT+ vagy Bluetooth kapcsolat: kék, akkuállapot: 50 - 100% zöld, 15 - 50% sárga, 0 - 15% piros.

Hátsó lámpa üzemmódjai:
High Solid - 9 óra
Low Solid - 12 óra
Group Ride - 10 óra
Night Flash - 22 óra
Day Flash - 27 óra
LED off - 40 óra (csak Radar)

A gyártói weboldal

+ Gardia App telefonra beállításokhoz, okostelefonos figyelmeztetésekhez.

 

Erőteljes támogatás a bringázáshoz
A Bryton GARDIA R300L radarral magabiztosan tekerhetsz. Ez a radar és hátsó lámpa kettős védelmet nyújt, hogy megvédjen a túrákon. Amikor járművek közelednek hátulról, a kompatibilis kerékpáros komputereken és a GARDIA alkalmazáson megjelenő értesítések mellett a Bryton GARDIA R300L automatikusan fénymódot vált, hogy a mögötted érkező járműveket is figyelmeztesse.

Nézz ki magad mögül
Tekerj magabiztosan a Bryton GARDIA R300L modellel. A GARDIA R300L radar akár 190 méter távolságból is érzékeli a hátulról közeledő járműveket. A kompatibilis kerékpáros komputerekkel zökkenőmentesen együttműködve a GARDIA R300L vizuálisan és hangjelzéssel is figyelmeztet a közeledő járművekre.

A potenciális veszélyek megvilágítása
A Bryton GARDIA R300L tolatóradar segít elkerülni a nem kívánt meglepetéseket tekerés közben. Amikor hátulról járművek közelednek, a Bryton GARDIA R300L a relatív sebesség alapján automatikusan hozzárendel egy veszélyességi szintet, és megfelelő fénymódra vált, a hátulról érkező járművek figyelmeztetésére.

Automatikus fénycsere
Ha a GARDIA R300L kompatibilis Bryton kerékpáros komputerhez csatlakozik, a komputer beépített fényérzékelőjét használja a világítási mód beállításához az aktuális fényviszonyok alapján. Ha elegendő fényt észlel, a hátsó lámpa nappali üzemmódra vált, hogy kímélje az akkumulátort, sötétebb körülmények között automatikusan éjszakai villogásra vált.

Fékérzékelés
A beépített G-érzékelőt használva a Bryton GARDIA radaros hátsó lámpa érzékeli ha fékez, és féklámpával értesíti a mögöttünk haladó járműveket, csökkentve az ütközések lehetőségét lassításkor vagy vészfékezéskor.

ANT+ fényhálózat
A beépített ANT+ integrációt kihasználva a GARDIA R300L tolatóradar és hátsó lámpa képes a kompatibilis fényszórókkal és kerékpáros komputerekkel hálózatot alkotni, így a fényszórók és a hátsó lámpák közvetlenül a kerékpáros komputerről vezérelhetők - beleértve a be- és kikapcsolást és a fénymód beállítását.

Növelje láthatóságát
A Bryton GARDIA R300L radart és hátsó lámpát úgy tervezték, hogy felhívja a figyelmet a kerékpárosokra, hogy ne vegyüljenek a háttérbe a szembejövő járművek számára. Nappal a menetfény megszakító villanásmintával rendelkezik, amely akár 1,6 km-re is megnöveli a nappali láthatóságot.

Változó fénymódok
A Bryton GARDIA R300L többféle világítási móddal van programozva, hogy minden alkalommal támogasson, amikor tegersz, hogy mindig látható legyél bármilyen időjárási körülmények között, beleértve az erős folyamatos, gyengébb folyamatos, nappali villogó, éjszakai villogó, kikapcsolt fényt és a csoportos tekerési módot. Ezenkívül egy kompatibilis kerékpárkomputerrel közvetlenül a képernyőről állíthatod be az üzemmódokat.

Az akkumulátor hátralévő ideje
Eleged van abból, hogy az akkumulátor százalékos aránya alapján számolja át, meennyi ideig tud még világítani? Egy kompatibilis Bryton kerékpárkomputerrel vagy a GARDIA alkalmazással a GARDIA R300L készülékkel való párosítás után a hátralévő akkumulátoros idő egyértelműen megjelenik a képernyőn. A GARIDIA R300L pontos hátralévő akkumulátoros idő kijelzése megkönnyíti az utazás és a beállítások kezelését, mielőtt elindulnál.

Erőteljes újratölthető akkumulátor
A nagy teljesítményű GARDIA R300L tolatóradar és hátsó lámpa 17 órás üzemidővel nappali villogó üzemmódban és akár 12 órás üzemidővel folyamatos fényű üzemmódban egyetlen feltöltéssel támogatni tud, bármilyen messzire is vezessen a kaland. Az akkumulátor élettartamának további meghosszabbítása érdekében, ha az akkumulátor merül, a fény automatikusan lehalványul, hogy megőrizze az akkumulátor élettartamát. Emellett az USB Type-C töltés minden eddiginél kényelmesebbé teszi az újratöltést!

All-in-one rögzítő rendszer
A Bryton GARDIA R300L innovatív, minden egyben rögzítő rendszerével a Bryton GARDIA R300L megkímél a bonyolult lámpák beszerelésének gondjától. Egyszerűen rögzítd a GARDIA R300L radart a kívánt pozícióban, és máris indulhatsz! A mellékelt tartó 27.2 mm-es, 30.9 mm-es, 31.6 mm-es, és D-, illetve aero keresztmetszetű nyeregcsőhöz illeszkedik.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!