Pulsar One MAHLE kijelző

Gyártó cikkszám: 33010000000000
Cikkszám: bf-33010000000000
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mahle
54.990 Ft
Pulsar One MAHLE kijelző
54.990 Ft

Leírás és Paraméterek

33010000000000

Kompatibilis a Mahle X35+ és X35 rendszerekkel. Kapcsolható korábbiakhoz is (pl. X28), de ehhez frissítani kell a firmware-t az ANT+ és Mahle GXA-val való illeszthetőség érdekében.

2021-ben mutattuk be az új Pulsar One intelligens kijelzőt. Nagy kontrasztú, vezeték nélküli kijelző, amely nem csak pontos és részletes információkkal szolgál a túra adatairól, hanem a kerékpár elektromos rendszere által szolgáltatott további adatokat is megjeleníti egyszerű, és jól átlátható formában. Az egyik legjobb tulajdonsága a minimális energiafogyassztás, így nem kell attól tartani, hogy a fő akkuval együtt a kijelző beépített akkumulátora is lemerül minden alkalommal.
Tökéletes összhangban működik az iWOC One "all in one" kezelőgombbal, így a kormányról elérhető a rendszerrel és a túrával kapcsolatos összes információ, funkció.

A Pulsar One IP67 szintű por- és vízállóságot kínál.
Ez az intelligens kijelző egyben ANT+ eszköz is, vagyis szinte bármilyen kompatibilis érzékelőt csatlakoztathat hozzá, és integrálhatja a rendszerbe: pulzusmérők, sebességmérők, pedálfordulat mérők, és egyéb eszközök tisztán, kábelmentesen csatlakoztathatók, amelyek adatai a Pulsar One kijelzőn tekinthetők meg.
Két módon rögzíthető a kormányra: sport konzollal, amely nem módosítja a versenykerékpárok aerodinamikai tulajdonságait, illetve a városi tartóval, amely kényelmesebb elérést biztosít.
A Pulsar One kompatibilis más rögzítőrendszerekkel, mint pl. a Garmin.

A gyártó honlapja

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!