Computer SIGMA BC 8.0 ATS - 08211

Gyártó cikkszám: 08211
Cikkszám: bf-08211
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma
18.490 Ft
Computer SIGMA BC 8.0 ATS - 08211
18.490 Ft

Leírás és Paraméterek

08211
 
A kompakt, strapabíró kerékpáros társ a nyolc legfontosabb funkcióval rendelkezik. Az aktuális sebesség mellett a vezeték nélküli BC 8.0 WL az átlagos sebességet és a teljes menetidőt is megjeleníti. A nagy gomb megkönnyíti az óra, a menetidő, a megtett távolság és a teljes távolság közötti váltást.
 
Folyamatos sebesség-összehasonlítás
A BC 8.0 WL különlegessége az aktuális és átlagsebesség folyamatos összehasonlítása. Egy nyíl jelenik meg: ha a nyíl felfelé mutat, gyorsabb az átlagánál, ha lefelé, lassabb. Ha megközelítőleg átlagos sebességgel halad, nem jelenik meg nyíl.
 
Vezeték nélküli adatátvitel
A SIGMA által kifejlesztett vezeték nélküli (WL) kódolású adatátvitel szükségtelenné teszi a kábeleket. A villán található vezeték nélküli adó folyamatosan  továbbítja a kerékpár sebességét anélkül, hogy zavarná a BC 8.0 WL vevőjét.
 
Könnyen olvasható kijlező
A BC 8.0 WL 31 x 39 mm-es kijelzője éppen megfelelő méretű ahhoz, hogy a kerékpárosok tökéletes áttekintést kapjanak adataikról. Nagy számainak köszönhetően még tekerés közben is könnyen olvasható. A kerékpáros komputer szemet gyönyörködtető országúti kerékpáron, városi kerékpáron vagy akár gyerekkerékpáron is.
 
Vízálló, hosszú elemélettartamal
A BC 8.0 WL víz- és időjárásálló, így bármikor használható. A kerékpárosoknak nem kell aggódniuk a vezeték nélküli sebességmérő akkumulátorának élettartama miatt sem. A beépített, cserélhető gombelem (CR 2032) elegendő ahhoz, hogy a BC 8.0 WL-t bő két éven át energiával lássa el.
 
Több napos túrák
A BC 8.0 WL méri az utazási időt és távolságot még hosszú kerékpáros túrák esetén is. Így kényelmesen leolvasható a többnapos kerékpáros utak teljes távolsága.
 
Gyors felszerelés
A BC 8.0 WL kormánytartója és sebességérzékelője kábelrögzítőkkel (tartozék) gyorsan felszerelhető a kerékpárra. A komputer bármikor kényelmesen levehető. 
 
Könnyű használat
A BC 8.0 WL beállítása és használata nagyon egyszerű – és mindössze egyetlen gomb kell hozzá. Bármikor könnyedén válthat a funkciók között. 
 
Előre beállított kerékméretek
Az előre beállított kerékméretekkel könnyű a BC 10.0 WL komputer beállítása a legkisebb gyermekkerékpároktól egészen 29" kerékméretig.
 
Funkciók:
Pillanatnyi sebesség
Átlagsebesség
Pillanatnyi/Átlagsebesség összehasonlítása
Távolság
Összes távolság
Mozgásban töltött idő
Teljes kerékpározási idő
Időóra (12/24)
 
Tulajdonságok:
ATS kódolt jelátvitel
7 nyelvű szöveges kiejlező
Előre beállított kerékméretek
Auto start/stop
IPX8 vízállóság
Szervizintervallum beállítható
 
A csomag tartalma:
Komputer (elemmel), Konzol vezetéknélküli egységhez, ATS sebesség jeladó (elemmel), Mágnes, Rögzítőanyagok, Használati útmutató

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!