Computer SIGMA BC 5.0 vezetékes - 05210

Gyártó cikkszám: 05210
Cikkszám: bf-05210
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma
8.490 Ft
Computer SIGMA BC 5.0 vezetékes - 05210
8.490 Ft

Leírás és Paraméterek

05210
 
Kerékpáros komputer kezdőknek
Az ingázók, szabadidős motorosok és még a gyerekek számára is öt funkciója megbízhatóan mutatja a legfontosabb adatokat, például a sebességet és a megtett távolságot. Intuitív, kompakt és rendkívül könnyen használható.
 
Alapvető funkciók
A legkisebb SIGMA kerékpárkomputer megjeleníti a sebességet, a megtett távolságot, a teljes távolságot, a menetidőt és az órát – az öt legfontosabb alapfunkciót, amelyre a kerékpárosok szívesen figyelnek.
 
Stabil adatátvitel
A komputer közvetlen kábelkapcsolata az adóval zökkenőmentes sebességmérést biztosít. A karcsú, vékony kialakítású vezetékes reed érzékelő könnyen felszerelhető a kerékpárra.
 
Kompakt, könnyen olvasható kijelző
A BC 5.0 WR 27 x 35 mm-es kijelzőjén bőven van hely az aktuális sebesség folyamatos megjelenítéséhez, miközben más fontos funkciók is jól láthatóak maradnak. A sebességmérő kijelzője egyszerű: négy különböző ikon segítségével jól látható, melyik funkciót választotta az alsó sorhoz. Az ikonok rendkívül könnyen érthetővé teszik a komputert.
 
Egyszerű használat
A BC 5.0 WR beállítása és használata nagyon egyszerű – és mindössze egyetlen gomb kell hozzá. Biztonságosan és egyszerűen válthat a funkciók között, akár menet közben is.
 
Vízálló, hosszú elemélettartamal
A BC 5.0 WR víz- és időjárásálló, így bármikor használható. A kerékpárosoknak nem kell aggódniuk a vezeték nélküli sebességmérő akkumulátorának élettartama miatt sem. A beépített, cserélhető gombelem (CR 2032) elegendő ahhoz, hogy a BC 5.0 WR-t bő két éven át energiával lássa el.
 
Több napos túrák
A BC 5.0 WR méri az utazási időt és távolságot még hosszú kerékpáros túrák esetén is. Így kényelmesen leolvasható a többnapos kerékpáros utak teljes távolsága.
 
Egyszerű felszerelés
A BC 5.0 WR kormánytartója és sebességérzékelője kábelkötegelőkkel (tartozék) gyorsan felszerelhető a kerékpárra. A komputer könnyen levehető.
 
Előre beállított kerékméretek
Az előre definiált gumiabroncs-méretek egészen a gyerekkerékpártól a 29"-es kerékpárig megkönnyítik a BC 5.0 WR beállítását. Az abroncs kerületét milliméter pontossággal is megadhatja.
 
Funkciók:
  • Pillanatnyi sebesség
  • Távolság
  • Összes távolság
  • Mozgásban töltött idő
  • Időóra (12/24)
 
Tulajdonságok:
  • Ikonokkal jelzi a funkciókat
  • Előre beállított kerékméretek
  • 100 óra üzemidő
  • Auto start/stop
  • IPX8 vízállóság
 
A csomag tartalma
Komputer (elemmel), Konzol vezetéknélküli egységhez, ATS sebesség jeladó (elemmel), Mágnes, Rögzítőanyagok, Használati útmutató

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!