Computer BRYTON RIDER 15 NEO E GPS komputer

Gyártó cikkszám: BRRIDER15NE
Cikkszám: bf-BRRIDER15NE
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bryton
26.990 Ft
Computer BRYTON RIDER 15 NEO E GPS komputer
26.990 Ft

Leírás és Paraméterek

 • Az új Rider 15 Neo, a Rider 15 tovább fejlesztett változata 2” kijelzővel.
 • A kijelzőn megjelenő adatokat kedved szerint állíthatod okos telefonod segítségével. Max 4 adatot jelenít megy egyszerre, összesen 5 lapot állíthatsz össze a rendelkezésre álló 30 adatból.
 • Nagyobb méretű adatmegjelenítés a kijelzőn, könnyebb olvashatóság.
 • Könnyebb indítás/megállítás, és könnyebb lapozás a képernyők között a jobban elhelyezett gombokkal.
 • Minden BLE érzékelőt használhatsz vele, úgy mint sebességmérő, pedálfordulat mérő vagy pulzus mérő öv. Teljes műholdas rendszert támogatja, azaz nagyobb lefedettséget biztosít, pontosabb helymeghatározást bárhol a világban.
 • Egyszerű párosítás CAD/SPEED/HRM szenzorokkal, és a Bryton App-al Bluetooth-on kersztül.
 • Útvonalfeltöltés App-on keresztül, auto feltöltés Strava/Relieve alkalmazásba másodpercek alatt.
 • Compass (iránytű)
 • Automatikus háttérvilágítás geolokáció alapján.
 • Eszközben kalibrálható barometrikus magasságmérő.
 • Telefonnal párosítva, a komputer ikonnal jelezi, ha bejövő hívásod van, vagy e-mailed, üzeneted érkezett.
 • Kerékpározás végén pedig könnyedén szinkronizálhatod tevékenységedet a Strava / TrainingPeaks / Selfloops oldalakra.
 • 2 kerékpár kezelése.
 • IPX7 vízállóság.
 • History log: 30 óra 1 másodperces üzemmódban; 120 óra intelligens mentés üzemmódban.
 • 7 pulzuszóna.
 • ~16 órás üzemidő. Külső akkuról menet közben is tölthető.
 • Mérete: 46.2 x 71 c 16.5 mm
 • Tömege: 52 g
 • 10 mp alatt felszerelhető, nincs szükség sebességszenzorra, csak bekapcsolod, és már indulhatsz is.
 
Csak komputer, az érzékelőket külön kell megvásárolni
A dobozban:
 
Rider 15 Neo komputer
USB kábel
Bike Mount
Quick Start Guide
 
Abszolút pontosság
A globális navigációs műholdrendszer (GNSS) támogatásával a Rider 15 neo nagyobb lefedettséget és pontosságot biztosít bármilyen földrajzi területen, beleértve a fákkal és épületekkel borított helyeket vagy a hegyvidéket, valamint a GPS (USA), Galileo (EUR) és QZSS (Japán) műholdak beépítésével a régiók szélesebb választékát biztosítja.
 
Intelligens értesítések
A telefonos értesítések, beleértve a hívásokat, szöveges üzeneteket és e-maileket, közvetlenül a kerékpárkomputerben láthatók, miután a Bryton Active App BLE segítségével (elérhető iOS és Android rendszereken keresztül) egyszerűen beállítható. Ez az erőteljes funkció segít abban, hogy a komputer minden Bryton felhasználó számára a meghatározó intelligens kerékpáros társ legyen.
 
Világítsd meg az utadat
Az éjszakai bringázás most sokkal élvezetesebbé vált! A nagy teljesítményű beépített háttérvilágítással felszerelt kerékpárkomputer nagy kontrasztú képernyője jól látható a gyengén megvilágított területeken bringázáskor is. Ráadásul ez a készülék bármilyen kerékpáros kiegészítővel kombinálható, és nem okoz interferenciát más csatlakoztatott eszközök vagy LED-es lámpák használata.
 
Testreszabható adatok alkalmazáson keresztül
Szabja testre az adatok megjelenítését a Bryton Active App segítségével! A Bryton Active App-al való párosítás után az adatmezők/oldalak testre szabhatók az edzési célok alapján a telefonon keresztül.
 
Bryton aktív alkalmazás
Élvezze a zökkenőmentes szinkronizálást az új Bryton Active App alkalmazással. Az edzésadatok automatikusan szinkronizálhatók Bluetooth-on keresztül a készülékről a Bryton Active App alkalmazásba, ahol megtekinthető a fejlődés grafikus elemzése, valamint a túrák megoszthatók a közösségi médiában. Lehetővé teszi a felhasználók számára az edzések szinkronizálását és tervezését, a tervezett túrák letöltését, a készülék és a rács beállításainak módosítását, valamint a magasság kalibrálását, mindezt WLAN-kapcsolat nélkül. Az alkalmazás emellett ellenőrzi a készülék firmware-verzióját és GNSS-adatait, és értesíti a felhasználókat a frissítések elérhetőségéről, így biztosítva, hogy mindig a legfrissebb firmware legyen telepítve. Az egyszerű beállítással a Bryton Active App STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops automatikus szinkronizálással a tevékenységek megosztását és a többi bringás teljesítményével való összehasonlítást is megkönnyíti.
 
STRAVA, TrainingPeaks, Selfloops és Relive automatikus szinkronizálás
Küzdj meg a világ versenyzőivel! Az edzésfájlok automatikusan FIT formátumban kerülnek elmentésre, amelyek aztán feltölthetők a népszerű edzésoldalakra (így nincs szükség szoftverre a fájlok konvertálásához). A Bryton Active alkalmazásból a Strava/TrainingPeaks/Selfloops fiókok párosításával a tevékenységek szinkronizálása is szuper egyszerű. Ami még jobb, hogy a kerékpárkomputer támogatja a professzionális edzésalkalmazásokat, például a GoldenCheetah-t, az edzés utáni részletes elemzéshez.

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!