A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk. És kiemelten figyelünk az adatbiztonságra. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Termékek Menü

Új kerékpármárka a Kuszi kerékpárboltban

Májustól kibővül a majd három évtizedes múlttal rendelkező veszprémi kerékpáros üzlet, a Kuszi kerékpárbolt kínálata. Az eddigi felső- és középkategóriás modellek mellett immáron megtalálhatók lesznek az ULTRA nevű bringák is. 
 

 

Az ULTRA a már sokak által ismert bolgár CROSS kerékpármárka belépőszintű almárkája. A gyártó kifejezetten azokat célozza meg ezen modellekkel, akik csak alkalmanként pattannak nyeregbe, és olyankor is csak rövid távokon, főként beton- illetve földutakon használják azokat. Így nincs nagy teljesítményekre, különleges megoldásokra igény, csak a letisztult és a maga egyszerűségében nagyszerű kerékpárra, mellyel könnyedén elgurulhatunk A-ból B-be.

Kínálatukban megtalálható lesz éppúgy a 24”-os kerekű gyermek (természetesen lányka és fiú kivitelben is), mint a 26”-os kerekű mountain bike illetve városi modellek is. Utóbbiak közül például érdemes lesz megnézni a Tonus City modellt, mely 7 sebességes váltórendszerrel, kosárral, sár- és láncvédőkkel valamint csomagtartóval már 65 900 forinttól elérhető. A mountain bike modellek között pedig 59 900 forinttól válogathatunk merevvillával, 21 sebességes váltórendszerrel, v-fékekkel szerelt bringát.

Ha kedvező árú kerékpárt keresel, melynél a legfontosabb elvárás az alkalmankénti könnyed bringázás kiszolgálása, akkor az ULTRA modelleit mindenképp nézd meg!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog