A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk. És kiemelten figyelünk az adatbiztonságra. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Termékek Menü

Fejvédő

Hogyan válasszunk kerékpáros fejvédőt ?

Mint az köztudott, kerékpározáshoz erősen ajánlott a FEJVÉDŐ viselete, hiszen megannyi baleset történhet velünk még akkor is, ha elővigyázatosak vagyunk. A bekövetkező balesetek sokszor nem is a kerékpáros hibájából történnek, így tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy megelőzzük a komolyabb sérüléseket.

Rendkívül fontos, hogy gondoskodjunk gyermekünk fejvédőjéről, és ha lehet, már a legelejétől neveljük úgy, hogy biciklizéshez automatikusan felvegye.

Hogyan választhatjuk ki a tökéletes fejvédőt ?

 

  • Győződjön meg arról, hogy a fejvédő pontosan illeszkedik.
  • Hosszú hajú kerékpáros esetén előnyös, ha olyan fejvédőt választ, melynek van kivezető nyílása (lófarokba kötött haj esetén sokkal kényelmesebb)
  • A láthatóság érdekében napjainkban már korszerű fluoreszkáló megoldással vannak ellátva a fejvédők, melyről érdemes meggyőződnünk a választás során.

Ha minőségi kerékpáros fejvédőt keres, a legjobb helyen jár! Tekintse meg kerékpár szaküzletünk széles választékát, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal!