Termékek Menü

Ruházat

Első a biztonság!

A kerékpározás igen nagy népszerűségnek örvend, akár sportszerű tevékenységként, akár közlekedési formaként, akár csak hobbiként. Bármilyen céllal is szállunk biciklire, mindenekelőtt gondoskodnunk kell a biztonságról. A biztonságos kerékpározásnak számos összetevője van. Elsősorban természetesen a KRESZ szabályainak pontos ismeretére van szükség, ez azonban önmagában nem elegendő!

Vannak bizonyos felszerelések, melyek hozzájárulnak a biztonságos közlekedéshez. Ezek közül most a ruházatot szeretnénk kiemelni, ami több szempontból is kiemelt fontossággal bír.

A kerékpáros ruházatnak vannak olyan elemei, melyek egy esetleges esés okozta komolyabb sérülésektől védenek, ilyen például a sisak. Emellett olyan kiegészítőkről is beszélhetünk, amik az időjárás viszontagságaival szembeni védelemért felelősek, mint a napszemüveg, ami az erős napsugárzástól illetve a szembe kerülő bogaraktól,kosztól óv, ezáltal biztosítva a megfelelő látást! A biztonságos kerékpározás tekintetében meg kell említenünk a ruházatba /sisakba,cipőbe is/ integrált fényvisszaverő felületeket, amelyek rossz látási körülmények között is észrevehetőbbé teszik a kerékpárost!