Termékek Menü

Nyereg PROLOGO T-GALE PAS NACK HARD fekete/szürke

Ár:
103.990 Ft
Cikkszám: TGALNA0HS80AM
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

TGALNA0HS80AM

 A Prologo új TT és TRI nyerget készített: A T-Gale család lapos, és úgy tervezték, hogy a legjobb teljesítményt és kényelmet nyújtsa TT események és triatlonok során.

A szélcsatornában tesztelt nyereg rendkívüli technológiai jellemzőkkel és egyedi kialakítással rendelkezik. Az orr 4,5 cm-rel rövidebb, mint egy normál nyereg. Az integrált elasztomer elnyeli a rezgéseket és ütéseket. Tökéletes a bringás számára, hogy hosszú időn keresztül maximális erőt fejtsen ki aerodinamikus pozíciókban.

A PAS rendszer (perinereal area system) a nyereg alapján a lyukat vagy csatornát úgy alakították ki, hogy kiküszöbölje a medence területére nehezedő nyomást. A Pas technológiát a hab speciális anatómiai formájának köszönheti. A teljesítményt és a tartósságot az alap változatlan integritása biztosítja.

A NACK sínn egy nano szerkezetű szénszál, amely kevlár- és alumíniumszálakat integrál, hogy szuperkönnyű sínt biztosítson a szabványos karbonhoz képest kisebb deformációkkal. Oversize forma 7 x 9.3 mm

a Tirox sínnel: Könnyű, ötvözött acélsín, amely nagymértékben ellenáll a tapadásnak és a csavarodásnak. A légiközlekedésben és a repülőgépiparban használják, mivel könnyű és erős. A Tirox jó egyensúlyt biztosít a súly és az erő között. 7 mm-es sínbilincs átmérővel rendelkezik.

Shape: Flat
Szint: Performance / Sport
Méret: 254 x 148 mm
Tömeg: 252 / 224 g
Sín: TIROX 7 mm
Tech: PAS, Active Base
Színek: Fekete

TIROX
A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

PAS
A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

Active Base
Innovatív rendszer, amely a központi lyukon elosztja a nyomást és fokozza a kényelmet.

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!