Termékek Menü

Nyereg PROLOGO SCRATCH-M5 AGX 140 TIROX HARD fekete

Ár:
55.990 Ft
Cikkszám: SCMXTN0HB21AM
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

SCMXTN0HB21AM

 

Kapcsolódjon a természethez, próbálja ki magát, és élvezze a pillanatot – ma minden eddiginél jobban ezt jelenti a Gravel. A Strade Bianche hivatalos műszaki partnereként egy egyedülálló és ikonikus verseny a különböző terepekkel, a valaha volt legsokoldalúbb nyeregsort szerettük volna kifejleszteni. Készen áll arra, hogy támogassa Önt az állapotától függetlenül.

Így született meg az AGX, marad az Adventure, Gravel és Cyclocross számára, kültérre és azoknak, akik minden szempontból kényelmes nyeregre vágynak.

T-alak: Nagyobb mozgásszabadság és pozicionálás a nyeregen a szabványos hossznak köszönhetően. Úgy tervezték, hogy garantálja a legmagasabb szintű kényelmet azon a területen, ahol a combok súrolják a nyerget

MSS – Multi-Sector System: Különféle egyedi zónákat biztosít a nyereg mentén feltérképezve és elválasztva, mindegyik különböző habokból és egycellás párnázásból áll. Ezek a területek egymástól függetlenül működnek, alkalmazkodva a kerékpáros minden pozíciójához.

Push and Pull: A hab követi a kerékpárost a tekersé fázisaiban, mindkét irányban támogatja a láb tolóerejét.

Active Base: A technológia stabil, biztonságos nyerget biztosít minden terepviszonyok között, alkalmazkodva a bringás mozgásához. A nyitott héj előnyeit is kínálja, de védőburkolattal.

Alapanyag, hosszú szénszál: Ez az anyag a Nack/Tirox sínnel és az aktív habokkal kombinálva kiváló rugalmasságot és rezgéselnyelést biztosít az abszolút kényelem érdekében.

Shape: Round
Szint: Performance / Sport
Méret: 250 x 140 mm
Tömeg: 212 / 172 g
Sín: NACK 7 x 9.3 mm / TIROX 7 mm
Tech: MSS, Active Base
Színek: Fekete

NACK
Szénszálas, kevlár és alumínium szálak kerülnek a nyeregcső rögzítési területére, amelyeket a Braided Carbon Rail (BCR) nevű gyártási eljárással kezelnek. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 8 Nm

TIROX
A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

MSS
Multi Sector System: Bemutatjuk ezt az új forradalmi technológiát. Három különböző egyedi zóna van feltérképezve és elválasztva a nyereg mentén, mindegyik különböző habokból és egycellás párnázásból áll. Ezek a területek egymástól függetlenül működnek, és alkalmazkodnak minden kerékpáros pozícióhoz.

Active Base
Innovatív rendszer, amely a központi lyukon elosztja a nyomást és fokozza a kényelmet.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!