Termékek Menü

Nyereg PROLOGÓ PROXIM W650 TIROX 145 antracit/fekete

Ár:
53.990 Ft
Cikkszám: PROXTN5HB90AM
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

PROXTN5HB90AM

 

„Azt akarjuk, hogy hozz létre egy innovatív e-bike nyerget. Lepj meg minket."

Ezzel a néhány szóval a Prologo tervezési kihívást indított a milánói Politecnico Egyetemen. a projekt egy mélyreható piacelemzéssel indult az ágazat, a cél és a verseny megismerésére. Ezt azután átadják a legjobb termék létrehozásához, amelyet a Prologo kínálhat ebben a piaci szegmensben.

 

Shape: Semi-round
Szint: Performance
Méret: 245 x 145 / 245 x 155 mm
Tömeg: 231 / 235 g
Sín: TIROX 7 mm
Tech: MSS, PAS, GRIP
Színek: Fekete/ezüst

 

MSS – Multi Sector System
A Proxim W450 bemutatja ezt az új forradalmi technológiát. Három különböző egyedi zóna van feltérképezve és elválasztva a nyereg mentén, mindegyik különböző habokból és egycellás párnázásból áll. Ezek a területek egymástól függetlenül működnek, és alkalmazkodnak minden kerékpáros pozícióhoz.

PAS
A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

A forma: félkör alakú, 250 mm hosszú és 145 / 155 mm szélességben kapható. Oldalirányban a nyereg a Multi - Sector - Systemnek köszönhetően rugalmasabb, nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé, és a pedálozási fázisban kettős támogatást és tartást tesz lehetővé.

Optimalizált csúcs és PAS csatorna: Optimalizált méret és forma. 3 mm-rel megnövelt támasztófelület, 30°-os dőlés és rugalmas szerkezet. A W650 a PAS technológiát is használja, amely csökkenti a lágyrészek összenyomódását és zsibbadását a prosztata területén, elősegítve a véráramlást a medence területén.

Hátlap és új burkolat: A hátlap anyagát úgy tervezték, hogy növelje a tapadást, biztosítva a teljesítményt minden időjárási körülmény között. A Proxim W650 monocoque vázát kifejezetten az új Multi-Sector - System befogadására tervezték, hátul valójában homorúbb, hogy lehetővé tegye a hab teljes alátámasztását és alkalmazkodását még azokon a pontokon is, ahol kisebb nyomást fejtenek ki. az egész ülés nem csak alá van támasztva, hanem minden egyes mozdulatnál meg van támasztva.

Hátsó fogantyú és fényvisszaverő grafika: A nyereg egy hátsó "fogantyúval" van felszerelve, amely megkönnyíti a kerékpár mozgását, valamint egy fényvisszaverő anyagokkal ellátott grafikával a biztonság javítása érdekében.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!