Termékek Menü

Nyereg PROLOGO PROXIM W650 SPORT 155 T2.0 HARD fekete

Ár:
41.990 Ft
Cikkszám: PRX620SHB95AM
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

PRX620SHB95AM

Shape: Semi-round
Szint: Sport
Méret: 250 x 155 mm
Tömeg: 245 g
Sín: T2.0 7 mm
Tech: MSS, PAS
Színek: Fekete/ezüst

PAS
A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

T2.0
Korszerű eljárással készült krómozott sín, amely ugyanolyan műszaki ellenállás mellett kisebb tömeget biztosít. A Dimension kollekcióhoz kifejlesztve. Max megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

MSS – Multi Sector System: A Proxim W650 bemutatja ezt az új forradalmi technológiát. Három különböző egyedi zóna van feltérképezve és elválasztva a nyereg mentén, mindegyik különböző habokból és egycellás párnázásból áll. Ezek a területek egymástól függetlenül működnek, és alkalmazkodnak minden kerékpáros pozícióhoz.

 

A forma: Félkör alakú, 250 mm hosszú és 155 mm széles. Az élek mentén a Proxim W650 rugalmasabb, nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé, és megkönnyíti az egyes pedálfordulatokat.

Extra párnázás +6 mm: a SPORT változatnál a párnázást megnövelték, hogy a rezgéscsillapító hatásoknak köszönhetően is nagyobb kényelem garantálható legyen. Az eredmény egy 12 mm-es párnázás.

Hátsó fogantyú és fényvisszaverő grafika: A nyereg egy hátsó "fogantyúval" van felszerelve, amely megkönnyíti a kerékpár mozgását, valamint egy fényvisszaverő anyagokkal ellátott grafikával a biztonság javítása érdekében.

 

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!