Termékek Menü

Nyereg PROLOGÓ PROXIM W450 TIROX 145 antracit/fekete

Ár:
49.990 Ft
Cikkszám: PRX4TN4HB90AM
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

PRX4TN4HB90AM

 

Shape: Semi-round
Szint: Performance
Méret: 250 x 145 / 250 x 155 mm
Tömeg: 233 / 249 g
Sín: TIROX 7 mm
Tech: MSS, Grip Cover
Színek: Fekete/ezüst

TIROX
A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

MSS – Multi Sector System: A Proxim W450 bemutatja ezt az új forradalmi technológiát. Három különböző egyedi zóna van feltérképezve és elválasztva a nyereg mentén, mindegyik különböző habokból és egycellás párnázásból áll. Ezek a területek egymástól függetlenül működnek, és alkalmazkodnak minden kerékpáros pozícióhoz.

 

A forma: Félkör alakú, 250 mm hosszú és 145 mm / 155 mm méretben kapható. Az élek mentén a Proxim W450 rugalmasabb, nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé, és megkönnyíti az egyes pedálfordulatokat.

Ergonomikus csatorna: A W450 egy sokoldalú nyereg, amely számos felhasználásra és sportágra alkalmas. A középső területen az aktív habok és a központi horony stabilitást és kényelmet garantálnak azáltal, hogy a nyomást a nyereg teljes felületén elvezetik.

A prosztata zóna lezárása a nemi szervek területeinek jobb védelmét is biztosítja szélsőséges időjárási viszonyok között (víz és sár).

Hátsó burkolat: Úgy tervezték, hogy minden időjárási körülmény között növelje a tapadást.

Hátsó fogantyú és fényvisszaverő grafika: A nyereg egy hátsó "fogantyúval" van felszerelve, amely megkönnyíti a kerékpár mozgását, valamint egy fényvisszaverő anyagokkal ellátott grafikával a biztonság javítása érdekében.

 

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!