Termékek Menü

Nyereg PROLOGO PROXIM W400 SPORT 163 T2.0 HARD fekete

Ár:
31.990 Ft
Cikkszám: PR40206HB95AM
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

PR40206HB95AM

 

„Azt akarjuk, hogy hozz létre egy innovatív e-bike nyerget. Lepj meg minket."
Ezzel a néhány szóval a Prologo tervezési kihívást indított a milánói Politecnico Egyetemen. a projekt egy mélyreható piacelemzéssel indult az ágazat, a cél és a verseny megismerésére. Ezt azután átadják a legjobb termék létrehozásához, amelyet a Prologo kínálhat ebben a piaci szegmensben.

Shape: Semi-round
Szint: Performance
Méret: 255 x 163 mm
Tömeg: 245 g
Sín: T2.0 7 mm
Tech: MSS, Active Base
Színek: Fekete/ezüst

MSS – Multi Sector System: A Proxim W450 bemutatja ezt az új forradalmi technológiát. Három különböző egyedi zóna van feltérképezve és elválasztva a nyereg mentén, mindegyik különböző habokból és egycellás párnázásból áll. Ezek a területek egymástól függetlenül működnek, és alkalmazkodnak minden kerékpáros pozícióhoz.

Active Base: Innovatív rendszer, amely a központi lyukon elosztja a nyomást és fokozza a kényelmet.

T2.0: Korszerű eljárással készült krómozott sín, amely ugyanolyan műszaki ellenállás mellett kisebb tömeget biztosít. A Dimension kollekcióhoz kifejlesztve. Max megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

A forma: Félkör alakú, 250 mm hosszú és 163 mm széles. Az élek mentén a Proxim W400 rugalmasabb, nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé, és megkönnyíti az egyes pedálfordulatokat.

Extra párnázás +6 mm: a SPORT változatnál a párnázást megnövelték, hogy a lengéscsillapító hatásoknak köszönhetően nagyobb kényelem garantálható legyen. Az eredmény egy 12 mm-es párnázás.

Ergonomikus csatorna: A W400 egy sokoldalú nyereg, amely számos felhasználásra és sportágra alkalmas. A középső területen az aktív habok és a központi horony stabilitást és kényelmet garantál azáltal, hogy a nyomást a nyereg teljes felületén elvezetik.

A prosztata zóna lezárása a nemi szervek területeinek jobb védelmét biztosítja szélsőséges időjárási viszonyok között (víz és sár).

Hátsó fogantyú és fényvisszaverő grafika: A nyereg egy hátsó "fogantyúval" van felszerelve, amely megkönnyíti a kerékpár mozgását, valamint egy fényvisszaverő anyagokkal ellátott grafikával a biztonság javítása érdekében.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!