Termékek Menü

Nyereg PROLOGO PROXIM NEMBO TIROX 145 WITH SLIDE CONTROL

Ár:
47.990 Ft
Cikkszám: PRNBTN4GX23AM
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

PRNBTN4GX23AM

A Nembo Slide Control az új Proxim Powered by Prologo nyereg, amely olyan bajnokokkal együttműködve született és tökéletesedett, mint Nicolas Vouilloz (Lapierre Overvolt Team), az Atherton testvérek és Wyn Masters (GT Continental Factory Racing).

Versenyzői lélekkel rendelkező modell, a Proxim Performance termékcsaládjának csúcsán, amelyet a gravity szakágakhoz terveztek, az All-mountain-től az Enduro-n át a Downhill-ig. Az új ergonomikus nyereg lapos formájú és rövid, kompakt, 245x135 mm-es méretekkel rendelkezik; szélesebb orr a versenyző stabilitásának és a kerékpár irányításának növelése érdekében; és lekerekített hátsó formák a nyeregbe való könnyebb be- és kiszállás érdekében. A borításon található 3D "Slide Control" technológia növeli a nyereg tapadását, tovább növelve a kerékpár irányítását mind pedálozás, mind nyereg nélküli vezetés közben.

A nagyobb kényelemre vágyók számára 145 mm széles változat is kapható, megnövelt párnázottsággal.

A párnázás mindkét modellnél változó sűrűségű habokból készült, hogy maximális alátámasztást és optimális kényelmet biztosítson pedálozás közben, elnyelve a rezgéseket és az ütéseket. A Nembo Slide Control széles központi csatornával rendelkezik, a nyereg teljes hosszában, Active Base rendszerrel: egy lyukas aljzat középen, a párnázás alatt, amely csökkentheti a nyomáspontokat, de mégis jó védelmet nyújt a hátsó kerékről érkező szennyeződések és kövek ellen. Az alap szénnel fröccsöntött nejlonból készült, és megnövelt vastagsággal rendelkezik a nagyobb rugalmasság és szilárdság érdekében, ami a gravity használat szempontjából kulcsfontosságú. A Tirox sín könnyű ötvözött acélból készült, egy olyan anyagból, amely kiváló egyensúlyt biztosít a könnyűség és a szilárdság között, ideális az alkatrészek súlya miatt jobban aggódó versenyzők számára.

 

 

Shape: Flat
Szint: Performance
Méret: 245 x 135 / 245 x 145 mm
Tömeg: 215 / 244 g
Sín: TIROX 7 mm
Tech: Active Base, Slide Control
Színek: Fekete

TIROX
A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

Active Base
Innovatív rendszer, amely a központi lyukon elosztja a nyomást és fokozza a kényelmet.

Slide Control
3D vonal-nyomatok az ülőfelületen a tapadás és a nagyobb kontroll elősegítésére.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!