Termékek Menü

Nyereg PROLOGO NAGO R4 TIROX 147 HARD fekete

Ár:
55.990 Ft
Cikkszám: NAR4TN4HB23AM
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-23

Leírás és Paraméterek

NAR4TN4HB23AM

 

A NAGO R4 (Redesign 4) a 2008-ban született ikonikus NAGO, a Prologo nyergének továbbfejlesztése, amely az évek során már nyert egy Giro d'Italiát és számos klasszikus versenyt. A Prologo által támogatott profi csapatok igényei alapján tervezett új nyerget a "Pressure Map MyOwn" teszteléssel tökéletesítették, hogy megfeleljen minden olyan kerékpáros igényeinek, aki maximális teljesítményre és kényelemre vágyik még a hosszú túrák során is. Kompakt méretek 245 mm hosszúsággal és T-alakkal, enyhén előredőlő anatómiai középponttal, hogy jó mozgásszabadságot biztosítson a nyeregben és maximalizálja a pedálozás hatékonyságát minden pozícióban. A félkör alakú ergonomikus forma a NAGO R4-et az átlagos medenceforgatási hajlékonysággal rendelkező kerékpárosok számára teszi ideálissá, a keskeny, mindössze 137 mm-es szélesség pedig az keskenyebb ülőcsont-szélességű kerékpárosoknak felel meg a legjobban. A NAGO R4 zárt változat 3 különálló, teljesen független szekcióval rendelkezik, amelyek a legújabb generációs, változó sűrűségű habokból készültek, hogy a pedálozás minden fázisában kiváló alátámasztást és kényelmet biztosítsanak. A központi rész alatt a Prologo Active Base rendszere: egy lyukas alap középen, hogy a zárt nyereg előnyeit a nagyobb alátámasztási felülettel és a nyitott alap előnyeivel kombinálja. Az alap hosszúszálas karbonból készült, egy olyan anyagból, amely kiváló kompromisszumot kínál a merevség és a kényelem között.

Különböző sínek minden kerékpáros típus számára
Nack (Nano Carbon Fiber), amely szénszálakból, kevlárból és alumíniumszálakból áll, a maximális merevséget és könnyedséget kereső, teljesítményorientáltabb kerékpárosok számára.

TiroX könnyű ötvözött acélból készült, a súly és szilárdság közötti kiváló egyensúlyt biztosító anyag, amely kisebb merevséget és kiváló rezgéselnyelést biztosít a nyeregnek, a nagyobb kényelmet keresők számára.

 

 

Shape: Semi-round
Szint: Performance / Sport
Méret: 245 x 147 mm
Tömeg: 146 / 193 g
Sín: NACK 7 x 9.3 mm / TIROX 7 mm
Tech: PAS
Színek: Fekete

PAS
A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

TIROX
A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

NACK
Szénszálas, kevlár és alumínium szálak kerülnek a nyeregcső rögzítési területére, amelyeket a Braided Carbon Rail (BCR) nevű gyártási eljárással kezelnek. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 8 Nm

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!