Termékek Menü

Nyereg PROLOGO NAGO R4 PAS TIROX 147 HARD fekete

Ár:
55.990 Ft
Cikkszám: NAP4TN4HB23AM
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

NAP4TN4HB23AM

 

A NAGO R4 PAS (Redesign 4) a 2008-ban született ikonikus NAGO, a Prologo nyergének továbbfejlesztése, amely az évek során már nyert egy Giro d'Italiát és számos klasszikus versenyt. A Prologo által támogatott profi csapatok igényei alapján tervezett új nyerget a "Pressure Map MyOwn" teszteléssel tökéletesítették, hogy megfeleljen minden olyan kerékpáros igényeinek, aki maximális teljesítményre és kényelemre vágyik még a hosszú túrák során is.

Kompakt méretek 245 mm hosszúsággal és T-alakkal, enyhén előredőlő anatómiai középponttal, hogy jó mozgásszabadságot biztosítson a nyeregben és maximalizálja a pedálozás hatékonyságát minden pozícióban.

A félkör alakú ergonomikus forma a NAGO R4 PAS-t az átlagos medenceforgási hajlékonysággal rendelkező kerékpárosok számára teszi ideálissá, a keskeny, mindössze 137 mm-es szélesség pedig a legjobban megfelel az keskenyebb ülőcsont szélességű kerékpárosoknak.

A NAGO R4 PAS nyitott változat két különálló, teljesen független szekcióval rendelkezik, amelyek a legújabb generációs, változó sűrűségű habokból készültek, hogy a pedálozás minden fázisában kiváló alátámasztást és kényelmet biztosítsanak. Középen található a Prologo PAS rendszere: egy széles központi csatorna és egy lyukacsos talp, amely kiküszöböli a nyomáscsúcsokat még a maximális pedállökés fázisaiban is.

Shape: Semi-Round
Szint: Performance
Méret: 245 x 147 mm
Tömeg: 209 g
Sín: TIROX 7 mm
Tech: PAS
Színek: fekete

TIROX Sín: A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

PAS: A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!