Termékek Menü

Nyereg PROLOGO NAGO EVO PAS CPC 134 TIROX HARD fekete

Ár:
67.990 Ft
Cikkszám: NAEPTN4HBC2AM
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo

Leírás és Paraméterek

NAEPTN4HBC2AM

 

A Nago Evo egy uniszex félkör nyereg, amely ideális a közepes és hosszú távú országúti és terepkerékpározáshoz. Nagyszerű sokoldalúságot kínál azon bringások számára, akik szeretik az üléspozíció megválasztását. Hétvégi túrákhoz és versenyzéshez egyaránt megfelel.

CPC: Connect, Power Control: Prologo szabadalmaztatott technológia, a speciálisan tervezett CPC felület 3D polimer vulkánokat tartalmaz, amelyek a maximális előnyök érdekében vannak elrendezve. Ez magában foglalja az optimális tapadást, a lengéscsillapítást és a léghűtést. Továbbá masszírozó hatás révén fokozza a véráramlást, csökkentve a zsibbadást és az inakkal kapcsolatos kellemetlenségeket. Ez viszont csökkenti a fáradtságot.

A PAS rendszer (perinereal area system) a nyereg alapjának feldolgozása, a lyuk vagy csatorna úgy lett kialakítva, hogy megszüntesse a medence területére nehezedő nyomást. a PAS technológia a hab és az alap különleges anatómiai alakú kialakításának köszönhetően valósul meg. A teljesítmény és a tartósság az alap változatlan integritásának köszönhetően biztosított.

Választható:
NACK sínnel, egy nanoszerkezetű szénszálas anyaggal, amely kevlár- és alumíniumszálakat integrál annak érdekében, hogy szuperkönnyű sínt biztosítson a hagyományos szénszálakhoz képest csökkentett deformációval. Túlméretezett forma 7x9,3 mm
TiroX sínnel: Könnyű ötvözött acélsín, amely nagymértékben ellenáll a vonóerőnek és a torziónak, a repülési és űrhajózási iparban használják, mivel könnyű és erős. A Tirox jó egyensúlyt biztosít a súly és a szilárdság között, és nem fél a normál igénybevételtől, ami a kerékpárt megszólítja. 7 mm-es sínrögzítő átmérővel rendelkezik.

Shape: Semi-Round
Szint: Performance
Méret: 275 x 134 mm
Tömeg: 221 g
Sín: TIROX 7 mm
Tech: PAS, CPC
Színek: fekete

TIROX Sín: A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

PAS: A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

CPC: 3D kúpok, amelyek maximalizálják a tapadást és stabilitást, ütéscsillapítást és léghűtést.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!