Termékek Menü

Nyereg PROLOGÓ DIMENSION 143 CPC NACK HARD fekete

Ár:
111.990 Ft
Cikkszám: DIMENA3HBC8AM
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Prologo
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-12-11

Leírás és Paraméterek

DIMENA3HBC8AM

 

A Dimension név magában foglalja a projekt fontosságát: egy innovatív termék létrehozása a méret, a design és az ergonomikus forma tekintetében, amely minden sportágban használható, és tökéletes a férfiak és a nők számára.

A Dimension a kényelem, a teljesítmény és a könnyedség. A rövid orr (35 mm-rel kevesebb, mint egy hagyományos nyereg) és a PAS rendszer kombinációja biztosítja a véráramlást és a nyomáscsökkentést, garantálva a kényelmet aerodinamikus helyzetben vagy a maximális tolófázisban is. A szélesebb ülőfelület (143mm szélesség) lehetővé teszi a testsúly jobb eloszlását. A Dimension nyerget a legjobb nemzetközi profi csapatokkal együttműködve tesztelték és fejlesztették ki, hogy minden felhasználó számára megfelelő nyerget biztosítsanak.

Az "F1"-ben és a katonai területen használt CPC - connected Power Control a Prologo által szabadalmaztatott rendszer, amely biztosítja a teljesítményt és a kényelmet, vibrációelnyelő, tapadást és pozícióstabilitást biztosítva.

A speciális kúpos és üreges 3D polimer nanoszerkezetének köszönhetően csökkenti az izomfáradtságot és megkönnyíti a levegő áramlását, csökkentve a hőmérsékletet az érintkezési zónában. A stratégiai pontokon elhelyezett CPC továbbá védi az izmokat, az inakat és a lágyrészeket az "útról" származó terheléstől, garantálva a teljesítményt minden éghajlati viszonyok között. Ma már a világ legjobb top csapatai és sportolói használják, minden sportágban; a CPC a teljesítmény és a kényelem végső kifejeződése.

 

Shape: Semi-Round
Szint: Performance / Sport
Méret: 245 x 143 mm
Tömeg: 160 / 195 g
Sín: NACK 7 x 9.3 mm / TIROX 7 mm
Tech: CPC, PAS
Színek: Fekete, Fekete/fehér

PAS
A csatornát úgy tervezték, hogy a véráramlás javításával kiküszöbölje a nyomáscsúcsokat és a zsibbadást.

CPC
3D kúpok, amelyek maximalizálják a tapadást és stabilitást, ütéscsillapítást és léghűtést.

NACK
Szénszálas, kevlár és alumínium szálak kerülnek a nyeregcső rögzítési területére, amelyeket a Braided Carbon Rail (BCR) nevű gyártási eljárással kezelnek. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 8 Nm

TIROX
A sín könnyűszerkezetes acél, rendkívül ellenálló a vonóerővel és a torzióval szemben, köszönhetően a fizikai tulajdonságainak. Súlya miatt a légi közlekedésben és a repülőgépiparban használják. Max. megengedett meghúzási nyomaték: 12 Nm

 

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!