Termékek Menü

Lámpa SIGMA BUSTER 400 + RL80 szett - 19630

Ár:
23.990 Ft
Cikkszám: 19630
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma

Leírás és Paraméterek

19630

Buster 400 első lámpa:

 

A BUSTER 400 univerzális társat ad az útra. Munkába, iskolába menet vagy egy versenykerékpáros túrán a 400 lumen fényerő és a 120 méteres hatótáv megóvja Önt a sötétségtől. A kiválasztott üzemmódtól függően akár 25 órán keresztül is úton lehet a BUSTER 400-zal, és öt előre beállított profil biztosítja a könnyebb használatot. A tetején található pontos LED-ek jelzik, hogy mennyi töltés van még a lámpában.

Néha a sötét ösvényeken van szükséged a lámpa teljes teljesítményére, máskor pedig csak azt szeretnéd, hogy lássanak - a BUSTER 400 minden kerékpáros helyzetre megfelelő megoldást kínál. Öt különböző üzemmód közül választhatsz a fényerő és az akkumulátor élettartamának beállításához.

A BUSTER 400 öt előre beállított üzemmódprofilja nagyon egyszerűvé teszi a használatát. Kiválaszthatja az igényeinek megfelelő profilt, majd egyszerűen átkapcsolhat az üzemmódok között arra, amire éppen szüksége van. Például van egy ingázó profil, amely csak az Éjszakai villogó és a Nappali villogó üzemmódokat jeleníti meg; a verseny- és edzőtúráknak a Magas üzemmód és a Nappali villogó üzemmód lesz a hasznára.

A memóriafunkció biztosítja, hogy a BUSTER 400 ugyanúgy világítson, mint amikor kikapcsoltad - ugyanabban az üzemmódban és ugyanazzal a profilválasztással. A profil is mindig ugyanaz marad, mint a legutóbbi kiválasztás. Ez megkönnyíti bárki számára a gyors használatba vételt.

A BUSTER 400 segítségével mindig szemmel tarthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Menet közben a hatfokozatú LED-kijelző folyamatosan mutatja a lámpában maradt energiát. Kikapcsoláskor elég egy rövid kattintás a be/ki gombra, hogy ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az USB-C kábellel történő töltés közben a LED-ekből megállapíthatod, hol tart a művelet. Mindössze három óra elteltével a BUSTER 400 teljesen feltöltődött.

Hosszanti oldalain található SIGMA logó fényvezetőként funkcionál. Ez nemcsak vizuálisan emeli ki a fényt, hanem jelentősen nagyobb oldalsó láthatóságot is biztosít a forgalomban, növelve ezzel a biztonságot. Így a járművezetők és az úton közlekedők jobban látják Önt.

A városi forgalomban vagy a gyors közúti utakon való közlekedés során a BUSTER 400 megakadályozza, hogy a sötétben bármit is elszalasszon. A kiváló minőségű, nagy teljesítményű Osram LED és a kifejezetten a SIGMA által kifejlesztett konvergens lencse a BUSTER 400 nagyon egyenletes fényeloszlást biztosít a teljes világítási mintázatban.

A BUSTER 400 a szilikon tartónak köszönhetően pillanatok alatt a kormányra szerelhető. Szükség szerint vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető, így tökéletesen illeszkedik az ívelt kormányhoz. A lámpa gyorskioldóval rendelkezik, így gyorsan és kompakt módon elpakolható. A beépített csúszka lehetővé teszi a BUSTER 400 kényelmes fel- és levételét. A SIGMA kerékpártartó 22-35 mm átmérőjű kormányra illeszkedik.

Dupla kattintással kapcsolhatja be. Ez a funkció biztosítja, hogy a lámpát gond nélkül zsebre teheti, és nem fogja véletlenül visszakapcsolni. A bekapcsológomb hosszan megnyomva ismét kikapcsolja a készüléket.

A BUSTER 400 még rossz időjárás esetén is tovább működik! A nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek. Ez azt jelenti, hogy munkába menet vagy a versenykerékpárral való tekerés még szél és időjárás esetén sem jelent gondot.

A BUSTER 400 fejvédőre való felszereléséhez univerzális sisakkonzol áll rendelkezésre. Ezzel a tartóval a lámpa biztonságosan a sisakon marad - még nagyon rázós éjszakai túrákon is!

A SIGMA Short és Long Butlerekhez készült speciális adapterrel a BUSTER 400 - vagy egy akciókamera - közvetlenül a kerékpárkomputer alá rögzíthető. Így a cockpit rendben és tisztán marad. Az adapter tartozékként kapható.

 

 • Maximum fényerő: 400 lumen
 • Fénycsóva hossza: 120 m
 • Üzemidő / fényerő: 2 óra / 400 lm - High, 4 óra / 200 lm - Mid, 9 óra / 100 lm - Low, 5 óra / 300/100 lm - Night flashing, 30 óra / 100 lm Day flashing üzemmódban.
 • Akkutöltés ideje: 3 h
 • 360°-ban állítható, gyorszáras szilikon konzol
 • Szerszámmentes felszerelés
 • Véletlen bekapcsolás ellen védelem (dupla gombnyomásra kapcsol be)
 • Fröccsenésálló vízvédelem (IPX4)
 • Üzemmód-memória funckió
 • Rövid gombnyomásra akkuállapot kijelzés (6 szegmenses)
 • Beépített USB-C csatlakozón keresztüli töltés
 • Használat közben is tölthető
 • Tömege: 107 g (konzollal)
 • Osram LED

Bővebben a gyártó weboldalán

RL80 hátsó lámpa:

Kompakt és könnyű, kivételes teljesítmény: A BUSTER RL 80 az Ön univerzális útitársa minden alkalomra. Akár úton vagy az erdőben vagy, 80 lumenes fényereje és 1500 méteres hatótávolsága biztosítja, hogy soha ne maradj észrevétlen. Az akkumulátorral működő hátsó lámpa öt különböző fénymóddal rendelkezik, és akár 12 órán át is működhet. A láthatóság biztonságot jelent, amit tovább fokoznak a nappali és éjszakai villanó üzemmódok.

Teljes teljesítmény, hosszú üzemidő, vagy még nagyobb biztonság a vaku üzemmódnak köszönhetően? A BUSTER RL 80 segítségével öt különböző üzemmód közül választhat - így minden helyzetre a megfelelőt biztosítja!

A BUSTER RL 80 három további vaku üzemmóddal van felszerelve, amelyek még biztonságosabbá teszik az utazást nappal és éjszaka. A nappali vaku két pulzáló piros LED-del 4,5 órán át tart, és felhívja a figyelmet a kerékpárosra. Éjszakai villogás üzemmódban az USB hátsó lámpa 6,5 órán át képes villogni. Hosszabb túrák esetén az Eco Flash üzemmód akár 12 órán keresztül biztosít további láthatóságot a közúti forgalomban.

A memóriafunkció biztosítja, hogy a BUSTER RL 80 mindig abban az üzemmódban kapcsoljon vissza, amelyben kikapcsoláskor volt. Ez a praktikus funkció bárki számára megkönnyíti a gyors elindulást.

A BUSTER RL 80 biztosítja, hogy még oldalról is látható legyen. A hátsó lámpa 240 fokos sugárzási szöggel rendelkezik, így még jobban láthatóvá válik. Ez fontos biztonsági funkció, különösen a városi forgalomban.

Beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, és USB-C porton keresztül tölthető. Ez nemcsak az akkumulátorcserét teszi feleslegessé, hanem az erőforrásokat is kíméli, így a lámpa fenntarthatóvá válik. A hátsó lámpa teljes feltöltése legfeljebb két órát vesz igénybe.

A kezelőgomb rövid megnyomásával láthatja, hogy mennyi energiája van még a BUSTER RL 80-nak. Ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén energiatakarékosabb világítási módra váltson. Az akkumulátor kijelzője három fokozatú. Így mindig biztos lehet benne, hogy van elég energiája a hazaútra.

Különösen praktikus: A BUSTER RL 80 felszereléséhez nincs szükség szerszámokra. A szilikonpántnak köszönhetően a rögzítés minden szokásos nyeregszárhoz könnyen és gyorsan (mindössze másodpercek alatt) elvégezhető.

A BUSTER RL 80 a nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek, így egy felhőszakadást is gond nélkül kibír. Az akkuval működő hátsó lámpa megbízható társ mindenféle időjárási viszonyok között.

A lámpát egy dupla kattintással bekapcsolhatja. Ez a funkció biztosítja, hogy a BUSTER RL 80-as lámpát gond nélkül elteheti a mezben vagy a hátizsákban anélkül, hogy véletlenül visszakapcsolná. A bekapcsológomb hosszú megnyomásával, amely kesztyűben is könnyen kezelhető, a készülék ismét kikapcsolható.

 • Láthatóság: 1500 m
 • Üzemidő / fényerő: 2 óra / 25 lm - High, 7 óra / 5 lm - Low, 4.5 óra / 80 lm - Day flashing, 6.5 óra / 15 lm - Night flashing, 12 óra / 5 lm - ECO flashing üzemmódban.
 • Feltöltés ideje: 2 óra
 • Töltéskijelzés: 3 szegmenses
 • Beépített töltésfunkció: USB-C csatlakozón keresztül
 • Akkuállapot kijelzése: Bekapcsológomb rövid megnyomására
 • Üzemmódmemórai funkcióval
 • Vízállóság: IPX4
 • Szerszámmentes felszerelés szilikon pánttal
 • Tömege: 29 g (konzollal)
 • Optikai fényszórás: 240 fok


Bővebben a gyártó weboldalán

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!