Termékek Menü

Lámpa SIGMA INFINITY hátsó - 15200

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: 15200
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma

Leírás és Paraméterek

15200
 
Az INFINITY hátsó lámpa szinte korlátlan energiája, rendkívül elegáns megjelenése és extra hosszú üzemideje (akár 16 óra) tökéletes társ a sötétedés utáni túrákhoz. A rendkívül vékony hátsó lámpa korlátlan StVZO jóváhagyással rendelkezik.
 
A hátsó lámpa tartóssága szinte verhetetlen: A INFINITY 16 órás üzemideje és 500 méteres látótávolsága azt jelenti, hogy megbízható, tartós, mindenre kiterjedő láthatóságot biztosít a túrákon, és biztonságot nyújt a közúti forgalomban és a barátokkal való éjszakai túrák során.
 
A INFINITY hátsó lámpa nemcsak végtelen teljesítményű, hanem nagyon vonzó is. A karcsú hátsó lámpa a nyeregcsővel párhuzamosan szerelhető, így elegánsan illeszkedik a kerékpár sportos összképébe. A INFINITY mindössze 25 grammot nyom (a tartóval együtt) és mindössze 48 mm hosszú, így gond nélkül elfér bármely nadrágzsebben.
 
Az akkumulátorral működő hátsó lámpa 240°-os szögben világít, így Ön oldalról is jól látható az úton lévők számára, és biztonságban érezheti magát a közúti forgalomban.
 
A INFINITY beépített akkumulátorral rendelkezik. Töltése a Micro-USB aljzaton keresztül történik, amely bármely PC-vel is használható. A mellékelt Micro-USB kábellel a hátsó lámpa alig két óra alatt teljesen feltölthető. Ez pénzt takarít meg és védi a környezetet.
 
A INFINITY kétfokozatú töltésjelzővel rendelkezik. Ha az akkumulátor kapacitása 70 százalék alatt van, a kezelőgombban lévő LED zöld színnel világít, ha pedig a kapacitás 10 százalék alatt van, akkor piros színnel világít - a hátsó lámpa töltést igényel. Amikor az akkumulátor töltődik, a kijelző piros színnel világít. Amint az akkumulátor teljesen feltöltődött, zöldre vált.
 
A INFINITY hátsó lámpa a nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően fröccsenő víz ellen védett, így kiválóan alkalmas a zord időjárási körülmények között is.
 
A mellékelt szilikonpánttal a INFINITY gyorsan és szerszám nélkül rögzíthető az összes elterjedt nyeregcsőre, így különböző kerékpárokhoz is használható.
 
Láthatóság: 500 m
Üzemidő: 16 óra
Töltési idő: 3 óra
Áramforrás: Akku, USB-n tölthető
Üzemmódok: folyamatos fény
Töltöttségjelző szintek: 2
Tömeg: 25 g
Vízállóság: IPX4
Felfogatás: Szilikon
 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!