Termékek Menü

Lámpa Sigma első Buster 1100

Ár:
33.990 Ft
Cikkszám: 19850
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma

Leírás és Paraméterek

Teljesítmény a nagyobb biztonságért
 
Még a legsötétebb ösvényen is megvilágítja az utat: A BUSTER 1100 innovatív dupla lencséje biztosítja, hogy mindig bőséges fényt kapjon. A két LED 1100 lumen fényerővel és 165 méteres fénysugárzási távolsággal erőteljes világítási mintát hoz létre. Ha hosszú útra indulsz, a BUSTER 1100-at működés közben is feltöltheted az USB-C gyorstöltési funkcióval. A hat fénymóddal pedig a fényerő csökkenthető, így a környezetbarát lítium-ion akkumulátor akár 50 órán át is bírja. A memóriafunkció biztosítja, hogy a BUSTER 1100 a kedvenc üzemmódodban legyen, amikor újra bekapcsolod.
 
Innovatív dupla lencse Osram LED-del
 
A BUSTER 1100 világítási mintázata szemet gyönyörködtető. Tökéletesen megvilágítja a nyomvonalat, így a kanyarok és a lelógó ágak sokkal könnyebben kivehetők a két különböző optikával rendelkező új dupla lencsének és a két kiváló minőségű Osram LED-nek köszönhetően. Ezek biztosítják a bőséges fényerőt és az ideális fényeloszlást. Több szórakozás és nagyobb biztonság az éjszakai túrákon!
 
6 üzemmód:
  • High: 1100 lumen, 2 óra üzemidő
  • Mid: 800 lumen, 3 óra
  • Low: 400 lumen, 9 óra
  • Eco: 150 lumen, 16 óra
  • Night Flashing: 800/400 lmen, 5 óra
  • Day Flashing: 200 lumen, 50 óra.

 

Az üzemmód kijelzése egy pillantással

A nagyon fényestől az energiatakarékosig: A hat különböző üzemmód biztosítja, hogy bármikor elegendő fényt kapjon. A BUSTER 1100 tetején található üzemmódkijelző egy pillantással megmutatja, hogy éppen melyik fénymódot használja.

Buster 1100 kijelző

Buster 1100 világításminta

 

Sokoldalú és kényelmes

Az öt előre beállított üzemmódprofil még kényelmesebbé teszi a BUSTER 1100-at: Kiválaszthatja az igényeinek megfelelő profilt, majd egyszerűen válthat az üzemmódok között az éppen szükségesre. Van például egy ingázó profil, amely csak az Éjszakai villogás és a Nappali villogás üzemmódokat jeleníti meg; a verseny- és edzőtúrák számára a Magas üzemmód és a Nappali villogás üzemmód előnyös.

 

Memóriafunkció

A memóriafunkció biztosítja, hogy a BUSTER 1100 ugyanúgy világítson, mint amikor kikapcsolta - ugyanabban az üzemmódban és ugyanazzal a profilválasztással. Ez megkönnyíti bárki számára a gyors használatba vételt.

 

 

 

Az akkumulátor kijelzője áttekintést nyújt

Annak érdekében, hogy ne maradjon hirtelen sötétben, a BUSTER 1100 menet közben mindig pontosan mutatja az akkumulátor hátralévő töltöttségi szintjét. Ellenőrzéshez elég egy rövid nyomás a ki/be kapcsoló gombon. Ez a kijelző töltés közben is mutatja az aktuállis akkuállapotot.

 

Gyorsan vissza az ösvényre

Ha az akkumulátor lemerülne, a gyorstöltési funkció segítségével újra útra kelhet. A BUSTER 1100 az USB-C porton keresztül 3 órán belül teljesen feltölthető. Ha nem akar várni, a lámpát működés közben is feltöltheti egy power bankkal.

 

Oldalról is látható

A BUSTER 1100 hosszanti oldalán található SIGMA logó fényvezetőként funkcionál. Ez nemcsak vizuálisan emeli ki a fényt, hanem jelentősen nagyobb oldalsó láthatóságot is biztosít a forgalomban, növelve ezzel a biztonságot.

 

Másodpercek alatt felszerelve

A BUSTER 1100 egy csavaros klipsz és a 3D gumipárnák segítségével rögzíthető a kormányhoz. Szükség szerint háromdimenziósan tájolható, így tökéletesen elhelyezhető az ívelt kormányokhoz. A lmpa gyorskioldóval rendelkezik, így gyorsan elpakolható. A beépített csúszka lehetővé teszi a BUSTER 1100 kényelmes fel- és levételét. A SIGMA kerékpártartó 22-35 mm átmérőjű kormányra illeszkedik.

 

Dupla kattintás a bekapcsoláshoz

A BUSTER 1100 készüléket dupla kattintással kapcsolhatja be. Ez a funkció biztosítja, hogy elkerülje a véletlen bekapcsolást. A be/kikapcsoló gomb hosszú megnyomásával a készülék ismét kikapcsolható.

 

Megvilágítás még esőben is

A BUSTER 1100 lámpa még az erős esőt is képes elviselni. A nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek. Ez azt jelenti, hogy az éjszakai vagy országúti túrák szélben és esőben sem jelentenek problémát.

 

 

 

 

 

Tulajdonságok:
Hossza: 108 mm
Szélessége: 45 mm
Magassága: 38mm
Tömege: 215 g

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!