Termékek Menü

Lámpa SIGMA BUSTER 150 + NUGGET II szett - 19170

Ár:
15.990 Ft
Cikkszám: 19170
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma

Leírás és Paraméterek

19170

Buster 150:

 

A legkisebb és legkönnyebb SIGMA power light mindössze 76 grammot nyom. 150 lumen fényerővel rendelkezik rendkívül kompakt kialakításban, így tökéletes társ minden útra. A 74 méteres hatótávolsága biztosítja, hogy az út mindig jól megvilágított legyen. Öt különböző világítási móddal rendelkezik. Az előre beállított profilok még kényelmesebbé teszik a használatát. A környezetbarát lítium-ion akkumulátor akár 25 órán keresztül biztosítja az összes szükséges fényt.

Néha a sötét ösvényeken szükséged van a lámpa teljes teljesítményére, máskor pedig csak azt szeretnéd, hogy lássanak - a BUSTER 150 minden kerékpáros helyzetre megfelelő megoldást kínál. Öt különböző üzemmód közül választhatsz a fényerő és az akkumulátor élettartamának beállításához.

A BUSTER 150 öt előre beállított üzemmód-profilt kínál, hogy megkönnyítse a használatát. Az előnye: Miután kiválasztotta a kívánt profilt, csak azok között a fénymódok között váltogathat, amelyekre valóban szüksége van a kerékpározáshoz.

A memóriafunkció biztosítja, hogy mindig abban a fénymódban induljon el, amelyet legutóbb használt. A profil is mindig ugyanaz marad, mint a legutóbb kiválasztott. Ez megkönnyíti bárki számára a gyors elindulást.

A BUSTER 150 hosszanti oldalain található SIGMA logó fényvezetőként funkcionál. Ez nem csak vizuálisan emeli ki a fényt, hanem jelentősen nagyobb oldalsó láthatóságot is biztosít a forgalomban, növelve ezzel a biztonságot. Így a járművezetők és az úton közlekedők jobban látják Önt.

A kiváló minőségű, nagy teljesítményű Osram LED és a speciálisan a SIGMA által kifejlesztett konvergáló lencse a BUSTER 150 nagyon egyenletes fényeloszlást biztosít a teljes világítási mintázatban. A lámpa minden szükséges biztonságot nyújt Önnek, még gyors motorozáskor vagy rosszul megvilágított utakon is.

A BUSTER 150 beépített lítium-ion akkumulátora kényelmesen feltölthető USB-C porton keresztül. A lámpa mindössze 2,5 óra elteltével teljesen feltöltődik. Az akkumulátorok cseréje a múlté - ez egyszerre kényelmes és jót tesz a környezetnek.

A vezérlőgomb rövid megnyomásával információt kaphat az akkumulátor töltöttségi szintjéről. A skála három fokozatú, és megmutatja, hogy mennyi kapacitás áll még rendelkezésre. A LED a töltési folyamat során is tájékoztatást ad az akkumulátor aktuális állapotáról.

A BUSTER 150 a szilikon tartónak köszönhetően pillanatok alatt a kormányra szerelhető. Szükség szerint vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető, így tökéletesen illeszkedik az ívelt kormányhoz. A lámpa gyorskioldóval rendelkezik, így gyorsan és kompakt módon elpakolható. A beépített csúszka lehetővé teszi a BUSTER 150 kényelmes fel- és levételét. A SIGMA kerékpártartó 22-35 mm átmérőjű kormányra illeszkedik.

A BUSTER 150-et egy dupla kattintással kapcsolhatja be. A be/ki kapcsoló gomb hosszas megnyomásával azonban a lámpa ismét kikapcsol. Ez a funkció biztosítja, hogy a BUSTER 150-et gond nélkül zsebre teheti anélkül, hogy véletlenül visszakapcsolná.

A BUSTER 150 a nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek. A kerékpártúrák szél és időjárás esetén sem jelentenek problémát.

A BUSTER 150-hez univerzális sisaktartó áll rendelkezésre. Ez szilárdan rögzíti a lámpát a sisakhoz - még nagyon rázós éjszakai túrákon is!

A SIGMA Short és Long Butlerekhez való speciális adapterrel a BUSTER 150 - vagy egy akciókamera - közvetlenül a kerékpárkomputer alá rögzíthető. Így a cockpit rendben és tisztán marad. Az adapter tartozékként kapható.

 

Maximum fényerő: 150 lumen
Fénycsóva hossza: 74 m
5 üzemmód:

 • High (150 lm)
 • Mid (75 lm)
 • Low (35 lm)
 • Night Flashing (100/40 lm)
 • Day Flashing (40 lm)

Üzemidő:

 • High - 3 h
 • Mid - 7.5 h
 • Low - 14.5 h
 • Night Flashing - 5 h
 • Day Flashing - 25 h

Akkutöltés ideje: 2.5 h
360°-ban állítható, gyorszáras szilikon konzol
Szerszámmentes felszerelés
Véletlen bekapcsolás ellen védelem (dupla komnyomásra kapcsol be)
Fröccsenésálló vízvédelem (IPX4)
Üzemmód-memória funckió
Rövid gombnyomásra akkuállapot kijelzés (3 fokozató jelzés)
Beépített USB-C castlakozón keresztüli töltés
Használat közben is tölthető
Tömege: 76 g (konzollal)
Osram LED

Nugget:

Kicsi, kompakt és újratölthető. A NUGGET II (StVZO jóváhagyással) gyorsan és egyszerűen rögzíthető bármely nyeregcsőre, és újra eltávolítható. A megfizethető árú hátsó lámpa ideális láthatóságot biztosít.

Amikor a NUGGET II hátsó lámpa világít, a többi közlekedő számára 400 méteres távolságból is látható, így nagyfokú biztonságot nyújt a közúti forgalomban. Különösen figyelemre méltó a kiváló, 220°-ot jóval meghaladó oldalsó láthatóság.

A SIGMA által speciálisan kifejlesztett Fresnel-lencse ideálisan illeszkedik a NUGGET II kialakításához. Gyűrű alakú szerkezetének köszönhetően rendkívül kis helyen is jó fényeloszlást biztosít.

A NUGGET II beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Az újratöltéshez szükséges USB-csatlakozó a hátsó lámpa alján jól el van takarva, így védve van a portól és a fröccsenő víztől. A mellékelt Micro-USB kábellel a NUGGET II két óra alatt teljesen feltölthető. Ez pénzt takarít meg és védi a környezetet.

Az objektív felett két szimbólum található. Ez lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa a NUGGET II akkumulátorának állapotát és töltöttségi szintjét, így nem érheti kellemetlen meglepetés a kerékpártúrán.

A jó minőségnek nem kell mindig drágának lennie. A NUGGET II az egyik legolcsóbb USB-s hátsó lámpa a piacon, és különböző SIGMA első lámpákkal együtt szettben kapható.

A NUGGET II hátsó lámpa a nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően fröccsenő víz ellen védett, így jól alkalmazható a zord időjárási körülmények között.

A szállításhoz mellékelt két O-gyűrű segítségével a NUGGET II gyorsan és szerszám nélkül rögzíthető az összes elterjedt nyeregcsőre, így különböző kerékpárokhoz is használható.

400 m láthatóság.
3 funkció:

 • Standard (max 5 h)
 • Nagy fényerő (max 2 óra)
 • Villogó (max 8 óra).

USB-ről tölthető.
Elemállapot-kijelzéssel.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!