Termékek Menü

Lámpa SIGMA AURA 45 USB + Nugget II szett - 17460

Ár:
21.990 Ft
Cikkszám: 17460
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sigma

Leírás és Paraméterek

17460

Aura 45: 

 

Az újratölthető AURA 45 USB akár 45 lux fényerővel rendelkezik 55 méteres távolságban. Ez biztonságosan végigviszi a napi rutinokat a kerékpárral, és lehetővé teszi, hogy aktívan tervezze a szabadidős kerékpározást. A beépített fényerő-érzékelő automatikusan a környezeti fényhez igazítja a megvilágítást. Ez biztosítja az optimális fényerő/üzemidő arányt.

Az automatikus fényerő-beállítással rendelkező Auto üzemmód mellett az AURA 45 USB más világítási módokkal is rendelkezik, amelyeket tetszés szerint aktiválhat. Normál üzemmódban 6,5 órán keresztül 45 luxot, Eco üzemmódban pedig 15 luxot képes biztosítani, méghozzá 21 órán keresztül.

Az AURA 45 USB "Auto" világítási módban a beépített fényerő-érzékelő automatikusan a környezeti fényhez igazítja a megvilágítást (15 és 45 lux közötti tartományban). Ez maximalizálja az optimális fényerő mellett kerékpározható időt.

A kétoldali széles világítóelemek biztosítják a jobb láthatóságot. Ezáltal könnyebben láthatóvá válik, így még biztonságosabb a közúti forgalomban.

Az AURA 45 USB elkíséri Önt minden kerékpáros kalandján. Az IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek, így bármilyen időjárási körülmények között használható.

Az AURA 45 USB beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. A mellékelt Micro-USB kábellel az első lámpa alig több mint két óra alatt teljesen feltölthető. Ez pénzt takarít meg és védi a környezetet.

Praktikus: A kezelőgombon található töltöttségjelző mutatja az akkumulátor állapotát. Ha az akkumulátor kapacitása 70 százalék alatt van, a gombban lévő LED zöld színnel világít, ha pedig a kapacitás 30 százalék alatt van, akkor pirosan világít. A töltési folyamat közben is bármikor láthatja az aktuális töltési állapotot. Amint az akkumulátor teljesen feltöltődött, zöld színnel világít. Ha siet, az AURA 45 USB-t működés közben is töltheti.

A praktikus szilikon kormányrögzítő tartósan az AURA 45 USB-hez van rögzítve, és gyors, pontos rögzítést biztosít bármely kormányra. A kerékpárlámpa így gyorsan és szerszám nélkül felszerelhető és eltávolítható.

A kerékpárlámpa dupla kattintással kapcsolható be, és egy hosszú gombnyomással kapcsolható ki. Ez a funkció megakadályozza a véletlen bekapcsolást (amikor például a felhasználó táskájában van).

Beépített fényszenzor automatikusan állítja a fényerőt.
15 - 45 lux fényteljesítmény.
55 m látótávolság.
21 - 6,5 óra üzemidő.
3 üzemmód (Standard, Eco, Auto).
USB-ről tölthető.

Nugget II Flash:

Kicsi, kompakt és újratölthető. A NUGGET II (StVZO jóváhagyással) gyorsan és egyszerűen rögzíthető bármely nyeregcsőre, és újra eltávolítható. A megfizethető árú hátsó lámpa ideális láthatóságot biztosít.

Amikor a NUGGET II hátsó lámpa világít, a többi közlekedő számára 400 méteres távolságból is látható, így nagyfokú biztonságot nyújt a közúti forgalomban. Különösen figyelemre méltó a kiváló, 220°-ot jóval meghaladó oldalsó láthatóság.

A SIGMA által speciálisan kifejlesztett Fresnel-lencse ideálisan illeszkedik a NUGGET II kialakításához. Gyűrű alakú szerkezetének köszönhetően rendkívül kis helyen is jó fényeloszlást biztosít.

A NUGGET II beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Az újratöltéshez szükséges USB-csatlakozó a hátsó lámpa alján jól el van takarva, így védve van a portól és a fröccsenő víztől. A mellékelt Micro-USB kábellel a NUGGET II két óra alatt teljesen feltölthető. Ez pénzt takarít meg és védi a környezetet.

Az objektív felett két szimbólum található. Ez lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa a NUGGET II akkumulátorának állapotát és töltöttségi szintjét, így nem érheti kellemetlen meglepetés a kerékpártúrán.

A jó minőségnek nem kell mindig drágának lennie. A NUGGET II az egyik legolcsóbb USB-s hátsó lámpa a piacon, és különböző SIGMA első lámpákkal együtt szettben kapható.

A NUGGET II hátsó lámpa a nemzetközi IPX4 szabványnak megfelelően fröccsenő víz ellen védett, így jól alkalmazható a zord időjárási körülmények között.

A szállításhoz mellékelt két O-gyűrű segítségével a NUGGET II gyorsan és szerszám nélkül rögzíthető az összes elterjedt nyeregcsőre, így különböző kerékpárokhoz is használható.

 

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!