Termékek Menü

Küllő SAPIM LEADER Inox 14G 242mm EGYENES FEJ fekete

Ár:
99 Ft
Cikkszám: bf_SALE14242ZEGY
Elérhetőség: A termék jelenleg nincs raktáron
Gyártó: Sapim
Szállítási díj: 2.901 Ft

Leírás

A Leader a legegyszerűbb, leginkább multifunkcionális küllő. Széles skálán mozog az elérhető hosszúságú változatok listája, így ideális városi kerékpárokhoz, trekkingekhez, vagy bármilyen átlagos felhasználású bringához. Átmérő: 2.0 mm • Hossz: 135–310 mm • Súly: 431 g (64×260 mm) • Szakítószilárdság (középen): 1180 N/mm2
 
Méretek:
242, 254, 256, 258, 262, 268  mm
 
Kategóriák:
 
Aero
Megmunkálása során megváltoztatják a küllő keresztmetszetét, kör helyett sokkal aerodinamikusabb, lapított formát kap. Az eljárással nem csak a légellenállás csökkentése, jelentős súlycsökkenés és szakítószilárdság növekedés is elérhető.
 
Butted
A küllő „meghúzásával” a hosszú, középső részen csökken a keresztmetszete (az aeroval ellentétben leginkább kör marad) és ezáltal nő a terhelhetősége. A vékonyabb küllő rugalmasabb oldal irányban, ami hosszabb élettartamot is biztosít.
 
Basic
A legegyszerűbb eljárással készülő típus termékei kiválóan alkalmasak átlagos felhasználású kerekek fűzéséhez. A küllők alapanyaga nagy szakítószilárdságú, rozsdamentes acél, melyből igény esetén extra nagy átmérőjű küllő is elérhető, extrém terhelésre méretezve.
 
Az 1918-ban Herman Schoonhoven által alapított Sapim idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Az elmúlt évszázadban kizárólag küllőket és küllőanyákat gyártottak, ám azokat a lehető legszélesebb választékban és páratlan minőségben. Hobbi kerékpárosok, profi versenyzők és a világ sok ezer szervizese számíthat továbbra is a Sapim tapasztalatára, nyitottságára és precizitására az elkövetkező években. A Sapim a szakma nagyobb része szerint a világ legjobb küllő- és küllőanya gyártója és a belga cég kezdetektől fogva megtesz mindent azért, hogy ez így is maradjon. Üzleti stratégiájuk három fő vezérvonala a fókusz, támogatás és minőség. Küllőkön és küllőanyákon kívül semmivel nem foglalkoznak, határozottan elzárkóznak komplett kerék gyártástól, inkább minden energiát a már évszázados múlttal rendelkező két termék fejlesztésére és tökéletesítésére fordítanak. Szorosan együttműködnek versenyzőikkel, kerékgyártókkal és az együttműködést nem csak magas minőségű termékekkel, tanácsokkal és saját tapasztalataik megosztásával is támogatják: a legyártott termékek 50%-a egyedi megrendelés szerint készül.

Fontos információ!