Termékek Menü

Küllő SAPIM CX-RAY Inox 14G J-Bend fekete + Polyax Alu 14G 14mm fekete

Ár:
1.290 Ft
Cikkszám: SACR14300Z
Elérhetőség: Szállítási idő 2 nap!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sapim

Leírás és Paraméterek

A CX-Ray nem csak a Sapim, valószínűleg a világ legjobb küllője is egyben. Extrém teljesítményhez, brutál igénybevételre tervezték, melyet a fáradásos-teszt eredmények igazolnak is. Triatlonosoktól kezdve downhillesekig rengetegen használják kivételes tulajdonságai miatt. Átmérő: 2.0 – (2.2×0.9) – 2.0 • Hossz: 135–310 mm • Súly: 279 g (64×260 mm) • Szakítószilárdság (középen): 1600 N/mm2

Méretek:
258, 260, 262, 266, 268, 270, 280, 282, 286, 288, 290, 292, 294, 296, 298, 300 mm

Kategóriák:

Aero
Megmunkálása során megváltoztatják a küllő keresztmetszetét, kör helyett sokkal aerodinamikusabb, lapított formát kap. Az eljárással nem csak a légellenállás csökkentése, jelentős súlycsökkenés és szakítószilárdság növekedés is elérhető.

Butted
A küllő „meghúzásával” a hosszú, középső részen csökken a keresztmetszete (az aeroval ellentétben leginkább kör marad) és ezáltal nő a terhelhetősége. A vékonyabb küllő rugalmasabb oldal irányban, ami hosszabb élettartamot is biztosít.

Basic
A legegyszerűbb eljárással készülő típus termékei kiválóan alkalmasak átlagos felhasználású kerekek fűzéséhez. A küllők alapanyaga nagy szakítószilárdságú, rozsdamentes acél, melyből igény esetén extra nagy átmérőjű küllő is elérhető, extrém terhelésre méretezve.

 

Az 1918-ban Herman Schoonhoven által alapított Sapim idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Az elmúlt évszázadban kizárólag küllőket és küllőanyákat gyártottak, ám azokat a lehető legszélesebb választékban és páratlan minőségben. Hobbi kerékpárosok, profi versenyzők és a világ sok ezer szervizese számíthat továbbra is a Sapim tapasztalatára, nyitottságára és precizitására az elkövetkező években. A Sapim a szakma nagyobb része szerint a világ legjobb küllő- és küllőanya gyártója és a belga cég kezdetektől fogva megtesz mindent azért, hogy ez így is maradjon. Üzleti stratégiájuk három fő vezérvonala a fókusz, támogatás és minőség. Küllőkön és küllőanyákon kívül semmivel nem foglalkoznak, határozottan elzárkóznak komplett kerék gyártástól, inkább minden energiát a már évszázados múlttal rendelkező két termék fejlesztésére és tökéletesítésére fordítanak. Szorosan együttműködnek versenyzőikkel, kerékgyártókkal és az együttműködést nem csak magas minőségű termékekkel, tanácsokkal és saját tapasztalataik megosztásával is támogatják: a legyártott termékek 50%-a egyedi megrendelés szerint készül.

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!