Termékek Menü

Kormány RITCHEY ROAD COMP BUTANO 38 cm BB black

Ár:
27.990 Ft
Cikkszám: 30335317102
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

30335317102
 
Közel ötven évvel ezelőtt Tom Ritchey, mentora, Jobst Brandt és egy csapat hasonlóan gondolkodó barátja számtalan kalandos órát töltött a távoli ösvényeken, törött, rossz aszfalton és durva kavicsos utakon, amelyek az észak-kaliforniai Butano State Park hegyei között és környékén kanyarognak. Tom még ma is ezeket az ösvényeket és utakat járja, és ez a domborzat, valamint az ott történt úttörő túrák inspirálták a Butano kormányt.
 
Ez az egyedülálló kormány a kavicsos és országúti bringások körében rendkívül keresettnek bizonyult, mióta néhány évvel ezelőtt bemutatták. Széles esése a kalandvágyó bringásoknak nagyobb kontrollt és magabiztosságot biztosít a hagyományosabb esésű kormányokhoz képest, míg sekély esése és rövid kinyúlása kellemes kényelmet nyújt a végtelenül kemény terepen töltött napokhoz.
 
A frissített, új Butano az eredeti kényelmet olyan új funkciókkal egészíti ki, mint a belső kábelvezetés lehetősége és egy barátságos ergo-aero felső rész a fokozott kéztámasz érdekében. Az új Butano esésszélessége is szélesebb lett, 18°-os, ami további kényelmet és irányíthatóságot biztosít.
 
Az új Butano kormány Tom legendás bringás kalandjai nyomán született a távoli kaliforniai hegyekben, és olyan funkciókat kínál, amelyekre neked is szükséged van a saját véget nem érő felfedezéseidhez és szüntelen utazásaidhoz.
 
Anyaga: duplán húzott 6061 alu
Bend shape: compact
Top section: ergo-aero
Szélessége: 38, 40, 42, 44, 46 cm
Drop: 115 mm
Reach: 73 mm
Drop flare: 18°
Backsweep: 5°
Befogóméret: 31.8 mm
Kiegészítőkonzol-befofóméret: 31.8 mm
Teljes vagy részleges belső kábelvezetéshez
Kompatibilis a Shimano EW-RS910 junction box-szal
Tömege: 310 g (42 cm)
Színe: BB fekete
NEM kompatibilis a Ritcey C260 kormányszárakkal

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!