Termékek Menü

Kerékpár

Tisztelt Vendégeink !

Az áruházban található kerékpárok esetében napi frissítéssel látható az aktuális készletünk.

Folyamatosan felkerülnek az oldalra azok a termékek, amelyek éppen érkeztek. Ahol a készlet nulla, ott a későbbi beérkezésről nekünk is érdeklődnünk kell a partnereinknél. Ezért ha Önt olyan kerékpár, egyéb termék érdekli amelynek a készlete nulla, kérjük hívjon fel minket. Igyekszünk  választ adni a későbbi beérkezésről.

Mivel kerékpárt nagykereskedésből rendelni csak nagy fokú bizonytalansággal tudunk , ezért a készlet az aktuálisan az üzletben található termékekre vonatkozik! 

Mivel a készlet napjában egy alkalommal frissül, ezért azokból a termékekből amelyekből egy darab van raktáron, időközönként előfordulhat eltérés az áruház és a valós készlet között.

 

Kerékpár vásárlás:

Minőségi kerékpárt szeretne vásárolni? Országúti, gyermek, városi, dirt kerékpárra van szüksége? Böngészen oldalunkon, hogy megtalálja a legmegfelelőbb kerékpárt!

Kerékpárok és egyedi igények

Kerékpározni szinte mindenki megtanul egyszer, ám vannak, akik örökre a szerelmeseivé válnak ennek a közlekedési módnak és sportnak. Többé le sem szállnak a nyeregből és a kerékpározás valami többé és jelentősebbé válik a számukra, mégpedig életformává.

Vállalkozásunk azért nyitotta meg kapuit, hogy segítséget nyújtson minden kerékpárral kapcsolatos kérdésben, szükségletben. Nálunk biztos lehet benne, hogy hozzáértő kezekbe kerül biciklije, hiszen munkatársaink élete ugyanúgy a kerékpározás, mint a legtöbb ügyfelünkké.

Valami különleges kerékpárt szeretne? Túrázáshoz, sporthoz, vagy csak városi közlekedéshez, nálunk minden típusú biciklit megtalál, de akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha alkatrészre lenne szüksége!

Keressen minket bizalommal veszprémi kerékpár szaküzletünkben, mert nálunk a kerékpározás szeretete sok év szakmai tapasztalatával is párosul! Egyedi igényeivel és felmerülő kérdéseivel bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Városi/City/ Városi/City/
Rövid távra készült ,kényelmes kerékpár, ez a a városi /city/ . A kényelmes ülés pozíció miatt, emelkedőn nem szeret közlekedni !