Termékek Menü

Cipő NORTHWAVE ROAD EXTREME PRO 2 fehér

Ár:
115.990 Ft
Cikkszám: 80221010-50-42
Elérhetőség: Utolsó 1 pár raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Northwave

Leírás és Paraméterek

Kód 80221010-50 fehér (csak rendelésre: 80221010-50 szürke)
 
Talpmerevség: 15
 
Regular Fit
 
Méretek: 40-48 (feles méretek is) • Talp: Powershape® Carbon 15, 100% UD karbon anyag, a Northwave legújabb, szabadalmaztatott konstrukciójával, mely garantálja, hogy minden egyes leadott watt teljesítményveszteség nélkül kerül át a lábadról a pedálokra. Extrém merev, ultrakönnyű kialakítás, speciális, anatómiai lábboltozat-alátámasztással, mely az összes erőt a megfelelő helyre irányítja minden pedállenyomásnál. Három nagyméretű szellőzőnyílással a tökéletes komfortérzetért • Felsőrész: az ultrakönnyű alapanyag és a továbbfejlesztett X-Frame2® konstrukció megszünteti az összes nyomáspontot és egyedülállóan kényelmes illeszkedést biztosít. Továbbfejlesztett overlap konstrukció, ergonomikus, párnázott kialakítás a rüsztnél. A dupla csatos záródás garantálja, hogy minden lábfejformához remekül passzol a cipő. Nanoperforációk a tökéletes szellőzésért, integrált sarokvédelem, csúszásgátló saroktámasz • Záródás: dupla SLW3 mikrometrikus csat X-Frame2® fűzőrendszerrel • Talpbetét: Pro Regular Fit • Tömeg: 256 g • Ultrakönnyű, csúcskategóriás modell, maximális teljesítménnyel és utolérhetetlen kényelemmel, minden részletében a hatékony erőátvitelt szolgálva, top kategóriás versenyzőknek.
 
 
SLW3 mikrometrikus záródási rendszer
 
NW X-Dial adjustment
 
1. TEKERD! Tekerd el a gombot a fűző megszorításához!
2. NYOMD MEG! Nyomd meg a kis kart a fűzők apró lépésenkénti lazításához! 
3. HÚZD FEL! Húzd fel a kis kart a fűzők teljes kioldásához!
 
Kicsi, könnyű, ergonomikus forgatógomb, utolérhetetlen kényelem – egy tekerés és a cipő tökéletesen a lábhoz idomul. A mikrometrikus rendszer segítségével egészen kicsi lépésekben állítható a felsőrész szorítása. A kétfunkciós kioldókarral apránként vagy egyszerre is lazíthatók a fűzők. A továbbfejlesztett forgatógomb kesztyűben is könnyen kezelhető, akár menet közben is. Cserélhető a csat és a fűző, opcionálisan kapható csatvédő is.
 
POWERSHAPE® CARBON 15 - Talpmerevség: 15
 
nw powershape carbon 15
 
A legmerevebb, 100% UD karbontalp, ultrakönnyű kialakítással. A Northwave szabadalmaztatott Powershape® konstrukciója garantál- ja, hogy minden egyes leadott watt teljesítményveszteség nélkül kerül át a lábadról a pedálokra. A titok az anatómiai lábboltozat-alátámasztásban rejlik, ami több tucat prototípus tesztelése során nyerte el végső formáját. A pedál minden egyes lenyomásánál érezni fogod a különbséget, ahogy az adaptív rendszer a lábaddal együtt dolgozik az extramerev talpban. A három nagyméretű szellőzőnyílás tökéletes komfortérzetet nyújt meleg időben is.
 
Fit
 
 
 
A Northwave cipők felsőrésze több évtizedes tapasztalat és több száz lábfejforma elemzése alapján, az átlag idomokhoz igazítva Regular Fit szélességgel készül. Az extraszéles lábfejformához fejlesztették ki a Wide Fit verziót, ami országúti és MTB vonalon 1-1 modellnél elérhető opció, és a Regular Fit-hez képest 5 mm-rel szélesebb felsőrészkialakítást jelent. Az All Mountain Fit a felhasználói igényekhez igazodva a Regular Fit-hez képest 4 mm-rel szélesebb teret hagy a lábfej számára.
 
nw overview extreme pro 2

Fontos információ!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!