Termékek Menü
0

Gyermekülés

Együtt a gyermekkel kerékpározás közben is!

Számos országban már rendkívül elterjedt közlekedési eszköz a kerékpár és napjainkban hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a biciklizés, mint közlekedési forma. Sokan járnak kerékpárral a munkahelyükre, találkozókra, akár kisebb bevásárlásokra is.

Azonban, ha kisgyermek is van a családban, jelentősen megnehezíti a biciklizést. Ha még nem elég idős a gyermek ahhoz, hogy saját kerékpárján mehessen szüleivel, megfelelő eszköz híján problémát okozhat a gyermek elhelyezése utazás közben. Vannak azonban olyan esetek, amikor sürgősen kell elintézni valamit, de a gyermeket sem akarjuk magára hagyni.

A megoldás a gyermekülés! Ha gyermekülést szerel fel kerékpárjára, nem kell lemondania a biciklizéssel járó előnyökről, ugyanakkor csemetéje is mindig Önnel tarthat, és garantáltan élvezni fogja az utazást. A gyermekülésnek csomagtartóra és vázra szerelhető formája is van, így mindenki kiválaszthatja a kerékpárjának megfelelő legpraktikusabb megoldást.

Ha Önnek is problémát okoz gyermeke kerékpáron való szállítása, tekintse meg kínálatunkat és válogasson gyermeküléseink közül!