Termékek Menü
0

CAPRINE

Caprine kerékpár

A Caprine kerékpár márka az egyik legrégebbinek számít a magyar kerékpár márkák között. Eredetileg Székesfehérváron kezdték el gyártani az 1990-es években. A szakavatott tervező gárdának és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a Caprine kerékpárok mára felveszik a versenyt bármely külföldi márkával szemben.

Két klasszikussá vált modellje, a Cherokee mtb. és a Wheelman túra kerékpár. A Caprine kerékpárok sajátossága, hogy igen esztétikusak, szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkeznek, ugyanakkor a forma mellett a tartalomra is odafigyeltek a tervezők. A Caprine vázgeometriája gondosan megtervezett, alkatrészeinek specifikációja rendkívül érzékeny tervezést sejtet, váltója könnyen kezelhető és az anatómiai sajátosságokat is szem előtt tartották a kivitelezésnél.

Kínálatában hegyi kerékpár, gyermek kerékpár és túra kerékpár is található, fókuszában a családi kerékpár áll. Ha minőségi kerékpárt szeretne családjának, gyerekeinek válassza a Caprine kerékpárokat! Vásároljon minőségi magyar kerékpárokat!

Rendezés:
Cikkszám: KPC132520
88.900 Ft
Raktáron
Gyártó: CAPRINE
Cikkszám: KPC133121
98.900 Ft
Raktáron
Gyártó: CAPRINE